.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ κ. ΑΝ. ΣΕΡΕΤΗ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
΄΄ Ο ΓΚΟΡΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ΄΄
Αν πριν από μερικά χρόνια η νοοτροπία περί άσκησης πολιτικής εξουσίας διέπονταν από τον κανόνα << παιδιά και αποπαίδια, οι δικοί μας άνθρωποι και οι άλλοι, κ.ο.κ>> σήμερα που ο κάθε πολίτης κουβαλάει το δικό του σταυρό, τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές είναι όχι απλά κατάπτυστες αλλά εγκληματικές.



Η άσκηση πολιτικής εξουσίας με αποκλειστικό σκοπό την εξόφληση προεκλογικών γραμματίων, την ικανοποίηση ρουσφετιών και όχι τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι ξεπεσμού και ξεδιαντροπιάς στην πολιτική ζωή του τόπου. Τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές είναι που οδήγησαν την σχέση πολιτικών – πολιτών στην απόλυτη απαξίωση. Μία απαξίωση που επιμόνως οι διάφοροι μαυρογιαλούροι επιδιώκουν προκειμένου μόνοι τους χωρίς την παρουσία σκεπτόμενων, δυναμικών και έντιμων πολιτικών να εκτελούν το ολέθριο για την κοινωνία έργο τους.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου που έλαβε χώρα την 28/9/2011 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. μετά από εισήγηση του Δημάρχου έφερε ως έκτακτο θέμα την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Τ.Δ. Αγίου Αθανασίου, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί η επιχείρηση ενός συμπολίτη μας.
Η εισήγηση του Δημάρχου ήταν θετική ως προς το αίτημα. Το παράδοξο είναι πως ένας άλλος συμπολίτης μας έχοντας θετική ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. της προηγούμενης Δημοτικής αρχής για το ίδιο ακριβώς αίτημα ( επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο Τ.Δ. Δοξάτου), πρίν από τρεις μήνες περίπου επαναφέροντας το θέμα προ ημερησίας Διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε αρνητική απάντηση από τον Δήμαρχο , ο οποίος προφασίστηκε αδυναμία ικανοποίησης του αιτήματος λόγο κακής κατάστασης των οικονομικών του Δήμου.
Αναρωτιέμαι τι έχει αλλάξει στα οικονομικά του Δήμου τους τελευταίους τρεις μήνες έτσι ώστε ένα ίδιο αίτημα από άλλο συμπολίτη να εξασφαλίζει θετική εισήγηση από τον Δήμαρχο;. Προφανώς στα οικονομικά του Δήμου δεν έχει αλλάξει τίποτε, θα έλεγα μάλιστα ότι χειροτέρευσαν. Δεκάδες προμηθευτές του Δήμου αλλά και εργαζόμενοι σε αυτόν παραμένουν απλήρωτοι επί μακρών. Εκείνο που έχει αλλάξει είναι ο αιτών δηλαδή το πρόσωπο – πολίτης.
Ποιός νομιμοποιεί τον Δήμαρχο να έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι στους πολίτες;
Ποιός νομιμοποιεί τον Δήμαρχο να κοροϊδεύει και να εξαπατά Δημότες του Δήμου Δοξάτου, προκειμένου να εξυπηρετεί τα δικά του μικροπολιτικά συμφέροντα;
Ποιός είναι ο Δήμαρχος που νομίζει ότι ο Δημαρχιακός θώκος είναι κτήμα του και περιουσία του;
Ποιός είναι ο Δήμαρχος που θα χωρίσει τους δημότες σε αρεστούς και μη, σε ημέτερους και μη;
Αφήνω στη κρίση και χλεύη του λαού τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Αναστάσιο Χατζηλαζάρου για τις πολιτικές του συμπεριφορές.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δοξάτου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για τι θαρρος σας να δημοσιοποιησετε το θεμα ειναι επιτελους καιρος να ξυπνησουμε και να μην φοβομαστε να καταγγελουμε τετοιες συμπεριφορες. εμεις η νεα γενεια οφειλουμε να το κανουμε. με το οποιο τιμημα. και σου ευχομαι το τιμημα για σενα να μην ειναι πολυ βαρυ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ!!!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!Α ΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!