.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου διοργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου «Κοροίβια 2017» στην Δ.Κ. Δοξάτου, για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
 τηλ.επικ.6945361710                                                                                                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων μαζί με τους μαθητές  του Γυμνασίου διοργανώνουν  τον 1ο αγώνα δρόμου «Κοροίβια 2017» στην Δ.Κ. Δοξάτου, για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.
Αυτή η διοργάνωση επιχειρεί να κινητοποιήσει τα παιδιά μας στο να συμμετέχουν, να συνεργάζονται να χαίρονται μέσα από την  ομαδικότητα και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
 ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:  11.00π.μ.  
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ι.  Ν. Αγ. Αθανασίου Δοξάτου.
Παρακαλούμε οι συμμετέχοντες να προσέλθουν στον χώρο της  αφετηρίας μια ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ιερός Ναός Αγ.Αθανασίου, πορεία νότια επί της Εθνικής Αντίστασης (πεζόδρομος), στην διασταύρωση με Κων.Καραμανλή στροφή αριστερά, πορεία έως την διασταύρωση με 25ης Μαρτίου και πάλι στροφή αριστερά έως την διασταύρωση με Ελ.Βενιζέλου και στροφή αριστερά, με τερματισμό την Εκκλησία του Αγ. Αθανασίου.
     Η μικρή διαδρομή εντός της Κοινότητας είναι μια ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μικροί και μεγάλοι είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές.
    Στις απονομές των επάθλων θα μας τιμήσει με την παρουσία του  και ο καταξιωμένος πρωταθλητής  στίβου  των Ολυμπιακών αγώνων Κώστας Δουβαλίδης.

ΕΠΑΘΛΑ: θα βραβευθούν με κύπελλα και δώρα οι πρώτοι νικητές ανά κατηγορία
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητές έως 18 ετών 1 ευρώ, Ενήλικες 2 ευρώ.
Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει κέρασμα για τους συμμετέχοντες.
  


Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε όλοι γονείς (ή μη)  και παιδιά ώστε να έχουμε μια δυναμική παρουσία  και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το πρώτο μας εγχείρημα ετήσιο γεγονός αθλητισμού και χαράς. 

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 3-1 - 8η ΑΓ. Α. Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ - 4 ΝΟΕ 2017



Δεν κατάφεραν οι Φίλιπποι να φύγουν από την Πετρούσα με κάποιο βαθμολογικό όφελος, το περασμένο Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.
Σε μια έδρα που διαχρονικά η ομάδα του Δοξάτου πολύ σπάνια έχει "αποδράσει" με θετικό αποτέλεσμα, το ξεκίνημα της ομάδας του κ. Μουρατίδη ήταν πολύ καλό και ελπιδοφόρο, όπως σχεδόν σε όλους τους φετινούς αγώνες για το πρωτάθλημα..