.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μπαράζ για την Δ’ Εθνική - 2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ Μακεδονίας (1), Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς

Στην τελική ευθεία τα μπαράζ ανόδου για τη Δ’ Εθνική


Ο σχεδιασμός των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Δ’ Εθνική τη νέα χρονιά έχει μπει στην τελική ευθεία.

Η Επιτροπή Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ αποφάσισε το… χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας των πλέι οφ ανόδου, όπου θα συμμετέχουν οι 56 πρωταθλητές Ενώσεων (οι ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας συμμετέχουν με δύο ομάδες). Μέχρι τα μέσα Απρίλη, θα πρέπει να έχουν αναδειχτεί οι πρωταθλητές και στις 18/4 θα γίνει η κλήρωση των αγώνων. Το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 14 ομίλους των 4 ομάδων, όπου οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα πάρουν το εισιτήριο για τη Δ’ Εθνική.



Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13 Μαΐου, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου, με τα (έξι) παιχνίδια να διεξάγονται Τετάρτη και Κυριακή. Πριν την κλήρωση, θα ανακοινωθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω διαφορετικών κανονισμών ανά Ένωση, δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους παίκτες ή υποχρεωτική συμμετοχή μικρών παικτών στη ενδεκάδα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, κάτι που απαγορεύεται στη Δ’ Εθνική. Παράλληλα, όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν σε γήπεδα με χλοοτάπητα και όχι σε… χωμάτινα, όπως συνηθίζεται σε μερικές Ενώσεις.

Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ! - ΦΩΤΟ