.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!

Πολύ συζητήθηκε τις τελευταίες μέρες η επικήρυξη του Δημάρχου Δοξάτου κ. Δαλακάκη όσων δολοφονούν με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο αδέσποτους σκύλους.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανακοίνωση πήρε μεγάλη δημοσιότητα σε αρκετά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα.

Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την επικήρυξη, το βέβαιο είναι ότι προβλήθηκε ένα γεγονός που καθόλου δεν μας τιμάει ως ανθρώπους πρώτα απ' όλα, και φυσικά και ως δημότες του Δήμου Δοξάτου, και μακάρι να βοηθήσει ώστε να εξαλειφθεί εντελώς αυτή η αθλιότητα !

Αλλά υπάρχει και η άλλη "όψη του νομίσματος" : μεταξύ των αδέσποτων σκύλων (και μιλάω μόνο για την Δημοτική Κοινότητα Δοξάτου ) υπάρχουν κάποια που είναι επιθετικά προς τους ανθρώπους, έχοντας μάλιστα στείλει στο νοσοκομείο προληπτικά κάποιους συμπολίτες μας μετά από δαγκώματα.

Όσο δε για "επιθέσεις" χωρίς δυσάρεστες συνέπειες ευτυχώς μέχρι τώρα, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο. Προσωπικά είμαι και παθών αλά και μάρτυρας τέτοιων επιθέσεων σε ανύποπτους περαστικούς και ποδηλάτες..

Ας υπάρξει μέριμνα Δήμαρχε και για αυτές τις περιπτώσεις, αυτά τα συγκεκριμένα σκυλιά μπορούν εύκολα να εντοπισθούν και να οδηγηθούν σε κάποιο κυνοκομείο, πριν έχουμε κάποιο πραγματικά σοβαρό περιστατικό!

Φυσικά, αυτή η αναφορά, δεν έχει σκοπό να προσδώσει κανενός είδους ελαφρυντικό στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ των αδέσποτων !! Πρέπει να τιμωρούνται με την πιο σκληρή ποινή που προβλέπεται απ το νόμο !!

Βασίλης Ζάχαρης.


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΦΩΤΟ - 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Κάποια αβαρία στον πεζόδρομο του Δοξάτου, και το συνεργείο ήταν εκεί. Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 12 και μισή το μεσημέρι.