.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΣΕΠ: Δεν αναλαμβάνουμε τις προσλήψεις μέσω ΜΚΟ

ΑΣΕΠ: Δεν αναλαμβάνουμε τις προσλήψεις μέσω ΜΚΟ
Αποστάσεις για την προκήρυξη θέσεων 5μηνης «κοινωφελούς εργασίας»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011
Σαφείς αποστάσεις ασφαλείας από την προκήρυξη για τις θέσεις 5μηνης «κοινωφελούς εργασίας» με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) πήρε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Γ. Βέης δηλώνοντας ότι η Ανεξάρτητη Αρχή, όπως δρομολογήθηκε η σχετική διαδικασία, δεν θα αναμειχθεί. Ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου ετέθη το θέμα τόσο από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Αθ. Τσούρας, Απ. Κακλαμάνης και Εμ. Μπεντενιώτης), όσο και από βουλευτές της ΝΔ (Πρ. Παυλόπουλος και Ι. Τραγάκης), ο κ. Βέης ανέφερε ότι «η προκήρυξη αφήνει ορισμένα κενά» και ως εκ τούτου το ΑΣΕΠ «δεν θα μπορούσε να κάνει ουσιαστικό έλεγχο και άρα δύσκολα θα μπορούσαμε να βάλουμε την υπογραφή μας».


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ
ΕισερχόμεναX


Απάντηση |ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ksdoxatoy@gmail.com προς ΣΚΟΡΔΑΣ, ΣΟΦΙΑ, DRAMATOWN, Εμένα, ΔΡΑΜΙΝΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΗΧΩ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ, ΠΡΩΪΝΟΣ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΨΙΘΥΡΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑ, KINIGOTOPOS.GR, go, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΥΠΟΣ, ΕΘΝΟΣ, ΘΗΡΕΥΤΗΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ, ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ, ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ, ΩΡΙΩΝ
προβολή λεπτομερειών 9:35 π.μ. (Πριν από 1 ώρα)


ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ (ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ) ΑΠΟ << ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ>> ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΘΗΡΑΣ, Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ <<ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ>> ΘΕΤΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ....!!!!

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ. Η ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΗΧΟΜΙΜΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΡΟΣΕΛΚΗΣΗΣ ΟΡΤΥΚΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΑΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΝ "ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ - ΔΙΑΔΩΣΗ ΥΓΕΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΔΟ


Ένας από τους πιο πιστούς, αλλά και τους πιο παλιούς, αναγνώστες των "Δοξατινών Νέων" είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που ζεί και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο νησί των Ιπποτών.

Ο Τάκης λοιπόν μας στέλνει τους χαιρετισμούς του και τις ευχές του για έναν όμορφο χειμώνα καθώς και για καλή σχολική χρονιά, καθότι δάσκαλος ο ίδιος..

Σε ευχάριστουμε Τάκη και ανταποδίδουμε τις ευχές!

Στην φωτογραφία ο Τάκης ψαροντουφεκάς!