.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - www.sportdrama.gr - 6 ΙΑΝ 2015

Υπόγραψαν οι Αντώνης Χαριτίδης και Δήμος Τσιάρας

Υπόγραψαν οι Αντώνης Χαριτίδης και Δήμος Τσιάρας
Με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενίσχυσε σήμερα το ρόστερ της ομάδας, η διοικούσα επιτροπή

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ο επόμενος σταθμός του Γιάννη Τσεβρετζή.



Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του draminaspor.gr, επόμενος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Γιάννη Τσεβρετζή αποτελεί το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το οποίο αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Γ Εθνικής. Ευχόμαστε ολόψυχα στον δραμινό τεχνικό ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του. 

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-16-51/3792-2015-01-05-16-12-58.html

Ο Σαμαράς στη Δράμα στον αγιασμό των υδάτων της Αγίας Βαρβάρας - Δηλώσεις

IMG_7441
Τη Δράμα επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας. Αν και η Δράμα δεν είχε συμπεριληφεί στο αρχικό πρόγραμμα της περιοδείας του, ο κ. Σαμαράς  παραβρεθεί στον Αγιασμό των Υδάτων της Αγίας Βαρβάρας.

Οι οδικοί άξονες Δράμα – Αμφίπολη και Δράμα – Καβάλα
θα βγάλουν τη Δράμα από την απομόνωση
 SAMARAS_KHPOS
Της Στέλλας Σταυρίδου
Λίγο μετά τον καθαγιασμό των υδάτων στην Αγία Βαρβάρα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε επίσκεψη στη Στρατιωτική Λέσχη Δράμας, όπου είχε συνάντηση με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου. Εξερχόμενος ο πρωθυπουργός από τη Στρατιωτική Λέσχη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις σχετικά με την πορεία του Νομού μας και τα έργα στα οποία πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, προκειμένου να βγει ο τόπος από την απομόνωση.
«Ως προς τους οδικούς άξονες, Δράμα – Αμφίπολη και Δράμα – Καβάλα, οι δύο κάθετοι, είναι οι άξονες χωρίς τους οποίους δε θα υπάρχει τερματισμός της απομόνωσης της Δράμας. Γι’ αυτό, αυτά τα έργα θα πρέπει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, να γίνουν από ευρωπαϊκά λεφτά.
Το δεύτερο που έχω να πω είναι ότι από το πακέτο Γιούνκερ, το οποίο στο σύνολό του υπολογίζουμε ότι είναι γύρω στα 350 δις., η Ελλάδα θα πάρει ένα σεβαστό ποσό. Σ’ αυτό το ποσό μέσα έχουμε εντάξει το έργο της ηλεκτροκίνησης του σιδηροδρόμου, Προμαχώνα – Δράμα – Αλεξανδρούπολη. 160 χλμ. την ώρα, 50% μείωση του κόστους μεταφοράς. Αυτά είναι τα βήματα για τη Δράμα του αύριο. Αυτά είναι τα χρήματα της Ε.Ε. για την Ανατολική Μακεδονία του αύριο. Αυτά μαζί με τον τερματισμό του προβλήματος των απορριμμάτων που λύθηκε, πιστεύω ότι δίνουν πραγματικά μία άλλη διάσταση πια στο Νομό.
Δεν ήρθα εδώ να κάνω σήμερα προεκλογική συζήτηση. Σήμερα είναι των Φώτων και εύχομαι πραγματικά όλος ο ελληνικός λαός νιώθοντας αυτή την κατάνυξη να μετρήσει προσεκτικά από εδώ και πέρα, την κάθε μέρα μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Η 25η Ιανουαρίου είναι μία μέρα που νομίζω ότι θα δώσει το φως σ’ όλη την Ελλάδα».
ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/protothema/10009-2015-01-06-11-37-46.html

Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας

Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας Επιλεγμένο

06 Ιαν 2015 @ 00:17 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα

Βαθμολογήστε το άρθρο
(2 ψήφοι)
Εκλογές 2015: Ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι Βουλευτές Δράμας


06 Ιαν 2015 @ 00:17


Κατηγορία Πολιτική

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

Τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων βουλευτών για το Νομό Δράμας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Αίτηση στη ΝΟΔΕ Δράμας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ εκτός του βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, κατέθεσαν οι δικηγόροι Παναγιώτης ΜωυσίδηςΚωνσταντίνος Κόντος και Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο χειρούργος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο πρώην Βουλευτής Δράμας Σταύρος Παπαδόπουλος και ο τέως Δήμαρχος ΣιταγρώνΘεόδωρος Αθανασιάδης. Φήμες αναφέρουν ότι οι Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Κωνσταντίνος Καραβάς και ο πρώην Βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους στην Αθήνα, ενώ μια γυναίκα ίσως προτείνει το Μαξίμου.
ΣΥΡΙΖΑ
Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτός του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη, υποψήφιοι θα είναι ο Χαράλαμπος Σαμούτης, ο Γιάννης Πάτκας, ο Άγγελος Τομπαλίδης και η Σταυρούλα Συμεωνίδου.

ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ βέβαιες θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Χαράς Κεφαλίδου, του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου, του Νίκου Τσαουσίδη, του Παναγιώτη Ψαρρά,και του Λάζαρου Ζουρνατζή. Υποψήφιος επίσης ενδέχεται να είναι ο Ανέστης Βλάχος, εγγονός του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου με καταγωγή από την Προσοτσάνη Δράμας.
ΚΚΕ
Με το ΚΚΕ υποψήφιοι θα είναι οι Γιάννης Στεφανίδης και Γιώργος Μήτρου.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες υποψήφιοι θα είναι οι Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ ο πρώην Βουλευτής Δράμας Νίκος Σμολοκτός αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Για το Ποτάμι ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο τέως Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο Τάσος Καρκαντζέλης, ο Κωνσταντίνος Γκαρέλας, ο Χρήστος Μυλώσης, ο Δημήτρης Σίγγος και οΑλέξανδρος Τσιαμπούσης.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υποψήφιος ενδέχεται να είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλοςκαι ίσως η Νούλα Παρασίδου. Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης, θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στην εκλογική περιφέρεια Α' Αττικής.

ΤΕΛΕΙΑ
Με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου υποψήφιοι ενδέχεται να είναι οι Πέτρος ΤσολιάςΗλίας Χριστοφορίδης και Δημήτρης Δελημπασίδης.
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20157:ekloges-2015-poioi-einai-oi-pithanoi-ypopshfioi-boyleytes-dramas&Itemid=184