.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

29 ΜΑΪΟΥ 1453

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑ ΣΤΟΝ Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟ

Νέος προπονητής στο Δοξάτο ο Γιάννης Τσεβρετζής

PDFΕκτύπωσηE-mail
pagos DoxΘωμάς Ματρακούκας: «Έφυγα σαν φίλος από την ομάδα» Μια εβδομάδα έμεινε για να μπούμε στον Ιούνη και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα θέματα μας θα έχουν να κάνουν με αλλαγές προπονητών, μεταγραφές παικτών, ρόστερ ομάδων και φυσικά αφιερώματα σε όλες τις ομάδες του νομού μας.
Όπως κάθε χρόνο θα ξεκινήσουμε με την Α1 ερασιτεχνική, θα ακολουθήσουν στο αφιέρωμα μας μέσα στο καλοκαίρι όλες οι ομάδες της Α2, καθώς και οι πρωταθλητές σε Β’ και Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία. Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί με Δόξα, Πετρούσα και Προσοτσάνη στην Δ’ και θα προχωρήσουμε και στις αθλοπαιδιές με μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ. Μέσα σε 3 μήνες, θα εκφραστούν απόψεις που θα σχολιαστούν και φυσικά δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε ήρεμο κλίμα και σκέψη, ενώ έχει κλείσει η αγωνιστική χρονιά. Φυσικά πάντα στις προτεραιότητες μας η ενημέρωση και η αγωνιστική δράση κυρίως σε κολύμβηση και στίβο που παίρνουν την σκυτάλη το καλοκαίρι από ποδόσφαιρο και αθλοπαιδιές.
DOXATO TELΞεκίνημα με Φίλιππους Δοξάτου
Στην Α1 δεν ξεκινάμε από τον πρωταθλητή Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, μια και έχει ακόμη τα μπαράζ σε εξέλιξη. Αρχίζουμε με την ιστορική ομάδα του Φίλιππου Δοξάτου που τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά έχασε τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι των πλέιοφ. Από την αρχή της χρονιάς θεωρήθηκε ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και δικαιολόγησε αυτό τον τίτλο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Εκεί έπαιξε στο Νευροκόπι με τον πρωταθλητή Ακρίτα, ήθελε όμως μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και παρότι δεν έχασε σε κανένα από τα 4 ματς που έδωσε μέσα στην χρονιά με τον πρωταθλητή, τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας.