.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΝΕΩΝ - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-0 21 ΜΑΙΟΥ 2014

Διάφορα βιντεάκια από την εκδρομή των φίλων των Φιλίππων στην Σταυρούπολη - 14 Μαΐου 2014

Διάφορα βιντεάκια από την εκδρομή των φίλων των Φιλίππων στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για τον αγώνα με τον Παύλο Μελά. Σε επόμενη ανάρτηση βίντεο με διάφορες φάσεις από τον αγώνα και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λίγα λόγια και καλά, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν αρμόζουν σε μια τόσο "πλούσια", σε ταλέντο και παλικαριά, ομάδα όπως οι ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ:
Άξιος αντίπαλος ο Παύλος Μελάς, όχι όμως καλύτερος από τα λιοντάρια του κ. Τσεβρεντζή !
Καλή έδρα, αλλά χθες οι φίλοι των Φιλίππων ήταν μαχητικότεροι και νίκησαν εύκολα στη "μάχη" της κερκίδας.
Οι βουβουζέλες που χρησιμοποιούσαν οι πιτσιρικάδες οπαδοί του Παύλου Μελά είναι μακράν το πιο εκνευριστικό όργανο που έχουν χρησιμοποιήσει παγκόσμια οι φίλαθλοι !
Ο κυριότερος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Καραντώνης. Επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, δεν σφύριζε όλα τα φάουλ, ενώ χαρίστηκε πολλές φορές μη δείχνοντας κίτρινη ..
Τις πολλές σκόπιμες καθυστερήσεις που έκαναν στο 2ο ημ. τις "τιμώρησε" κρατώντας μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων, και σε δύο περιπτώσεις, για να μην δείξει κίτρινη κάρτα σε παίκτες των γηπεδούχων που δεν άφηναν να εκτελεστούν φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, υποδείκνυε από πολύ μακριά στον βοηθό του να πραγματοποιήσει αλλαγή !
Με απλά λόγια, σχεδόν πάντα, ο βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του οριζόντια πάνω από το κεφάλι του και ειδοποιεί ΑΥΤΟΣ τον διαιτητή για την όποια αλλαγή ποδοσφαιριστών. Χθες είδαμε το ανάποδο!
Ακόμη, και αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα σε καλύτερη από αυτόν του γηπέδου της Θέρμης.
Επίσης, προσωπικά πιστεύω πως η απουσία του Πάρη Αποστολίδη ήταν σημαντική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο οποίος (αν άντεχε στο "ξύλο" από τους γηπεδούχους..) θα βοηθούσε πολύ στο δημιουργικό, αλλά ίσως και στο εκτελεστικό "κομμάτι" του παιχνιδιού των Φιλίππων (και πολύ καθαρό μυαλό έχει και δεν φοβάται να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ είναι και "μπουκαδόρος" όπως στο super cup) ..
Τέλος, χθες η Τύχη γύρισε την πλάτη στους Φιλίππους, όπως αναγνώρισε ουσιαστικά και ο προπονητής του Παύλου Μελά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.Πιθανώς να μας "χαμογελάσει" σε κάποιο επόμενο παιχνίδι! Μας το χρωστάει ! 
(πολλά έγραψα πάλι, αλλά δε γινόταν αλλιώς..)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-0 - 21 ΜΑΙΟΥ 2014


Άξιζε την ισοπαλία αλλά έλειπε το γκολ

Μια αδράνεια της άμυνας του Δοξάτου στο 28’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και πλασέ του Παπανουνίδη μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, ήταν η αιτία να ανοίξει το σκορ και να γίνει το 1-0 για την ομάδα του Παύλου Μελά στην μοναδική αξιόλογη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου η ομάδα του Δοξάτου έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Είχε αρκετά διαστήματα όπου πίεσε έντονα τον αντίπαλο της που ωστόσο στάθηκε πολύ καλά και δεν επέτρεψε στους παίκτες της δραμινής ομάδας να πετύχουν το στόχο τους, σε μια αναμέτρηση με πολλές δυνατές μονομαχίες και το ανάλογο πάθος κάτω από έντονη ζέστη. Το πρόβλημα για το Δοξάτο εντοπίζεται στην τελική προσπάθεια όπου έλειπε η ευστοχία. Έγιναν αρκετά καλά σουτ, κυρίως μακρινά, από τα οποία τα περισσότερα δεν βρήκαν δίχτυα ή εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καρυπίδη.
Σίγουρα το Δοξάτο θα μπορούσε να δικαιούται τον βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο θα έδινε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη!!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Π.ΜΕΛΑΣ: Καρυπίδης, Τσουκαλίδης, Αμοιρίδης, Νικολαϊδης, Πλίκας, Λυκίδης, Γεροντίδης, Τσουκαλίδης ( 75' Σιαμπάνης ), Καζάνας, Παπουνίδης ( 71' Δημητριάδης ), Παπαδόπουλος ( 90' Σαρηπανίδης )
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Παπαδόπουλος, Τουρφαντίδης ( 78' Ντίνας ) , Τουλούπης, Μαγγανάκης, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Ζαπουνίδης, Κωνσταντινίδης ( 58' Βασιλακάκης ) , Θεοφανίδης ( 90' Ελμπασίδης ) , Πολυχρονίδης
Αυτή ήταν η πρώ τη ήττα της ομάδας του Γιάννη Τσεβρεντζή ο οποίος όπως φαίνεται σε κάθε γήπεδο που παίζει έχει αρκετούς φίλους. Σήμεςρα στην Σταυρούπολη ήρθε για να τον δει ο προπονητής του Καμπανιακού Χαλάστρας Χρήστος Υφαντίδης με τον οποίο είχαν πολλά να πουν τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα παλιά.
DSC 1173
Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής η Α.Ε. Χρυσού νίκησε 2-1 τον Θερμαϊκό Θέρμης. Παρά την ήττα οι Φίλιπποι έχουν τα περιθώρια να ελπίζουν για την άνοδο αφού στον δεύτερο γύρο που ξεκινάει την επόμενη Τετάρτη παίζουν μέσα στο Χρυσό και στην συνέχεια έχουν το πλεονέκτημα να φιλοξενούν τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης στο Δοξάτο.
Έτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Παύλος Μελάς 6
Φίλιπποι Δοξάτου 4
Θερμαϊκός 4
Α.Ε. Χρυσού 3
DSC 1150Βροντερό παρών έδωσαν στην κερκίδα οι φίλαθλοι από το Δοξάτο και το πανό με το σύνθημα: «Μια ομάδα ένας δήμος» ήταν και πάλι στα κάγκελα του γηπέδου.
Δ. Τς
ΠΗΓΗ: http://sportdrama.gr/%CE%B1-%CE%B5-%CF%80-%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82/item/18682-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%E2%80%93-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-1-0