.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δ. ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ: "Επισήμως πλέον είμαι ο φτωχότερος αιρετός της χώρας με καταθέσεις μόλις 90 ευρώ."



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
12/12/2017
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352401



email : dimarxos@doxato.gr






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα “πόθεν έσχες” όλων των αιρετών της χώρας, Υπουργών, Βουλευτών και Δημάρχων της ‘Χώρας Επισήμως πλέον είμαι ο φτωχότερος αιρετός της χώρας με καταθέσεις μόλις 90 ευρώ.
Χαίρομαι που αναλαμβάνοντας έναν οργανισμό του δημοσίου που το 2014 ήταν συνηθισμένος στην κυκλοφορία «μαύρου» χρήματος και «μαύρων» ταμείων, καταχρεωμένος με ταμειακά ελλείμματα, και στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, κατόπιν επίπονου και δύσκολου αγώνα αυτός παρουσιάζει πλέον ταμείο που αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ.
Η προσωπική μου πενία δεν με απασχολεί και θα συνεχίσω να διαθέτω και τον μισθό μου- όπως έκανα και στο παρελθόν- για να καλύπτω ανάγκες του Δήμου μου που προέρχονται από τα γνωστά πλέον σαμποτάζ . Είμαι υπερήφανος, όμως, για τον Δήμο μου και τους δημότες μου, που σε μια χώρα που μαστίζεται από χρέη και αναμένει σαν ναρκομανής την επόμενη δόση από τους δανειστές, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σώσουν και να νοικοκυρέψουν τον Δήμο τους και να τον καταστήσουν παγκόσμιο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης.  Οι Δημότες του Δήμου Δοξάτου δείχνουν τον δρόμο.


Ο Δήμαρχος Δοξάτου
                  
Δημήτριος Δαλακάκης