.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΥΓΕΙΑ - www.doxato.gr


Με το πρόγραμμα "Διαύγεια" που μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δημότη του Δήμου Δοξάτου(αλλά και σε οποιονδήποτε επισκέπτη της ιστοσελίδας) να μάθει "από πρώτο χέρι" πολλά και ενδιαφέροντα από τα τεκταινόμενα του Δήμου, αφού υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία..

Για να διαβάσετε τις αποφάσεις, αρκεί να αποθηκεύσετε ή να ανοίξετε τα συγκεκριμένα αρχεία.

Εγώ πάντως τα αποθηκεύω πρώτα και κατόπιν τα "ανοίγω" με το πρόγραμμα Adobe Reader 9.4, αφού με το γνωστό "word" δεν τα καταφέρνω..

Προς τους οφειλέτες του Δήμου Δοξάτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς τους οφειλέτες του Δήμου Δοξάτου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ


Καλαμπάκι 26 /09/2011
Αριθ. Πρωτ.: 17917
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γνωστοποιούμε στους οφειλέτες του Δήμου Δοξάτου, ότι μέχρι τις 26/11/ 2011 και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρου 54 του Ν.3979/16-6-2011, τους παρέχεται η δυνατότητα να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους από τέλη, φόρους και εισφορές, καθώς και πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έως και σε 20 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, κάθε μία από τις οποίες δεν μπορεί να είναι μικρότερη των πενήντα ευρώ (50,00 €).
Στη ρύθμιση περιλαμβάνονται:
α) πάσης φύσεως οφειλές που δημιουργήθηκαν ή βεβαιώθηκαν από 1.9.2009 και μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου (δηλ. την 16.06.2011) , εφόσον έχει καταβληθεί μέχρι την υποβολή της αιτήσεως εκ μέρους του υπόχρεου ποσό ίσο με το τριάντα τοις εκατό (30%) του συνόλου αυτών,
β) πάσης φύσεως οφειλές που δημιουργήθηκαν ή βεβαιώθηκαν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου (δηλ. την 16.06.2011) , εφόσον μέρος ή το σύνολο αυτών είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση του άρθρου 63 του Ν. 3801/2009 και έχει καταβληθεί το τριάντα τοις εκατό (30%) της ρυθμισθείσας οφειλής,
γ) πάσης φύσεως οφειλές που δημιουργήθηκαν ή βεβαιώθηκαν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου (δηλ. την 16.06.2011), εφόσον μέρος ή το σύνολο αυτών είχαν τύχει διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής κατά το άρθρο 170 του Ν. 3463/2006 και έχει καταβληθεί το 30% του διακανονισθέντος ποσού.
Η καθυστέρηση δύο (2) συνεχόμενων δόσεων επιφέρει απώλεια των ευεργετημάτων της ρύθμισης και συνεπάγεται υποχρέωση του οφειλέτη προς καταβολή του υπόλοιπου ποσού, όπως είχε αρχικά βεβαιωθεί μαζί με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες να προσέλθουν στο τμήμα εσόδων του Δήμου Δοξάτου (Δημοτικό κατάστημα Αγίου Αθανασίου), μέχρι και τις 26/11/2011 (προσοχή καταληκτική ημερομηνία ρύθμισης), κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα (ώρες ταμείου 07:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.) προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Πληροφορίες: κ. Γρ. Ανδρεάκη, τηλ.: 2521068555

ΠΗΓΗ: http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2149&Itemid=26

Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του Δήμου, αντί για "Δοξάτου" αναγράφεται "Δράμας", προφανώς από λανθασμένη μεταφορά..

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Απογοητευμένοι έφυγαν οι οπαδοί των Φιλίππων Δοξάτου το Σάββατο 24 Σεπτ 2011 από το γήπεδο του Δοξάτου από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσε η ομάδα τους με την σκληροτράχηλη ομάδα του κ. Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ως συνήθως, υπήρχε αρκετή "γκρίνια" στην κερκίδα για την εμφάνιση της ομάδας του Δοξάτου αλλά και για κάποιες από τις επιλογές του προπονητή..

Σίγουρα δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα για μια ομάδα που έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως φέτος έχει υψηλούς στόχους, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλες διακρίσεις στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν, εκτός ίσως από την κατάληψη κάποιας από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που απλά κερδίζει τα "μπράβο" των υπολοίπων..

Ομολογώ πως κι εγώ έφυγα απογοητευμένος από το γήπεδο.. Χθες το βράδυ όμως είδα με προσοχή τα στιγμιότυπα και τις κυριότερες φάσεις του αγώνα στην πολύ καλή αθλητική εκπομπή του Star Δράμας.

Κατέληξα σε δύο συμπεράσματα:

Πρώτα πως κάθε ομάδα, όσες εναλλακτικές λύσεις κι αν διαθέτει, δεν μπορεί να παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο όταν έχει ελλείψεις με αυτό που παρουσιάζει όταν είναι πλήρης.

Και δεύτερο, ακριβώς σε τέτοια παιχνίδια, όταν αγωνίζεσαι δηλαδή με σημαντικές απουσίες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μάλιστα έμοιαζε με "πληγωμένο θηρίο" μετά από δύο ήττες(κυρίως αυτή με το Περιθώρι εντός έδρας..) η διαιτησία παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, ακόμη κι αν τα λάθη είναι ανθρώπινα και λίγα.. Αν παρακολουθήσετε με προσοχή τα δύο βιντεάκια θα καταλάβετε τι εννοώ..

Απλώς σημειώνω πως ειδικά το "κακό" με τους βοηθούς συνεχίζεται όπως και πέρυσι.

Νέα παιδιά μπήκαν στο χώρο της διαιτησίας της Δράμας και μπράβο τους !

Αλλά δεν μπορεί σε κάθε αγωνιστική να γίνονται φοβερά λάθη σε φάσεις που είναι τόσο εύκολες ακόμη και για κάποιον με προβλήματα όρασης! Να θυμίσω κάποια οφσάιντ που δόθηκαν σε βάρος του Δοξάτου στον προηγούμενο αγώνα με τον Πανδραμαϊκό που προκάλεσαν έκπληξη σε όλους όσους ήταν στο γήπεδο, για να μην αναφερθώ και σε άλλα παιχνίδια που ο κ. Καραγιαννίδης μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα από την εκπομπή του στο Star..

Και να τονίσω πως στον αγώνα του Σαββάτου με το Κ. Νευροκόπι, και οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από κάποιες αποφάσεις των βοηθών..

Όσο για τον "άρχοντα" του συγκεκριμένου αγώνα, τον κ. Κύζα, που φυσικά και είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές που έχει η Δράμα, θεωρώ πως βρέθηκε σε κακή μέρα..

Δεν θα αναφερθώ στην φάση του 1ου ημιχρόνου όπου το Δοξάτο ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή. Να δεχθώ πως τέτοιες φάσεις δύσκολα καταλογίζονται ως παραβάσεις, αφού συνήθως θεωρείται πως δεν υπάρχει πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή που έρχεται σε επαφή το χέρι του με την μπάλα.

Αλλά στη φάση του 2ου ημιχρόνου, γύρω στο 70', κατά την οποία ο Τουρφαντίδης του Δοξάτου δέχεται λαβή "τζούντο" από τον Μουσμουλίδη στη διάρκεια ενός κόρνερ και βρίσκεται φαρδύς-πλατύς ανάσκελα στο έδαφος, δεν επιτρέπεται ένας διαιτητής με την εμπειρία του κ. Κύζα να μην δει και να μην καταλογίσει την παράβαση, όταν μάλιστα, δευτερόλεπτα πριν, είχε κάνει παρατήρηση στους δύο ποδοσφαιριστές!

Όλα τα παραπάνω φυσικά σκοπό δεν έχουν να μειώσουν ούτε στο ελάχιστο την αξία του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου, που όπως ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση, αν ήταν λίγο πιο τυχερός στις ευκαιρίες που δημιούργησε προς το τέλος του αγώνα, θα μπορούσε να φύγει νικητής από το γήπεδο και γενικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξε στοιχεία ομάδας που της αρέσει το καλό ποδόσφαιρο..

Τέλος, διάβασα ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πολύ σκληρό για τους Δοξατινούς ποδοσφαιριστές των Φιλίππων αφού κατηγορούνται για αδιαφορία και πως ξενυχτάνε τις Παρασκευές πριν τους αγώνες, και μάλιστα ο ανώνυμος συντάκτης του σχολίου γράφει πως "θα κληθούν οι μεταγγραφές να βγάλουν το φίδι από την τρύπα..". Θα πω μόνο πως το σχόλιο σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι τουλάχιστον άστοχο. Ηρεμία χρειάζεται η ομάδα, ομόνοια και σύμπνοια. Αλίμονο αν χωριστούν οι ποδοσφαιριστές στα δύο ! Όλοι είναι ποδοσφαιριστές των Φιλίππων, και όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι, φωνάζουν σε κάθε παιχνίδι, λίγο πριν την έναρξη, "ΔΟ-ΞΑ-ΤΟ" ! Όσο για τα "ξενύχτια" και την "αδιαφορία", ο κάθενας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του, όπως ο "ανώνυμος", όπως όλοι μας, όπως κι εγώ.

Κι εγώ λέω απλά πως αυτοί οι "αδιάφοροι και ξενύχτες" έχουν την ομάδα στη δεύτερη θέση, δεν έχουν δεχθεί γκολ εντός έδρας, εξαιτίας ενός χαμένου πέναλτι στο 93' στον αγώνα με τον Πανδραμαϊκό δεν είναι μόνη η ομάδα στην κορυφή, συνεχίζουν στο Κύπελλο, και το απόγευμα του Σαββάτου που μας έρχεται πιθανώς η ομάδα τους να είναι μόνη της πρώτη στην βαθμολογία..

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΔΟΞΑΤΟ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 0-0
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: 2-1
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ: 2-1
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΑΓΙΟΣ: 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 6-2
ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ: 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ 9
2. ΠΕΡΙΘΩΡΙ 9
3. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 8
4. ΔΟΞΑΤΟ 8
5. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 7
6. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 7
7. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6
8. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 5
9. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 4
10. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 3
11. ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ 0
12. ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο *

Η Πλατανιά έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.