.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΘΝ. ΑΣΤΗΡ ΚΑΛΛΙΦΎΤΟΥ: 2-0 - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΣΑΒ 3 ΣΕΠ 2016



















Σε έναν αγώνα που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, οι Φίλιπποι επικράτησαν μέσα στο Δοξάτο επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με 2-0.

3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ, 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ, 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Εισερχόμενα
x

Γραφείο Εκπαίδευσης grafeioekpaideusisdrama@gmail.com

Συνημμένα8:25 μ.μ. (Πριν από 11 ώρες)
προς ΑΛΦΑΑνεξάρτητοςΔραμινάΔραμινάΔραμινήΕνημέρωσηΕργασία-ΣΥΝΕργασία-ΣΥΝΕργασία-ΣΥΝΗΧΩΕμέναΝεάπολιςΞυράφιΠροβολήΠρωινόςΤοΧρονικάΨΙΘΥΡΟΙALPHADRAMADramanetDRAMANIADRAMATOIFollowit.grGo
Παρακαλώ για την δημοσίευση της αφίσα ςτης Διημερίδας που θα γίνει στο Ξενοδοχείο Κούρος, 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Το αργότερο 15/9/2016 θα σας αποστείλουμε και το Τελικό Πρόγραμμα της Διημερίδας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Ερμείδης Χρήστος
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Τηλ: 6974325980
 2521350431 (Πρωινές ώρες)
Περιοχή συνημμένων

Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ



epsd-logo50 σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Δράμας θα ψηφίσουν στις εκλογές της ερχόμενης Δευτέρας για την ανάδειξη της επόμενη διοίκησης, σύμφωνα με την ανακήρυξη των υποψηφίων και των αντιπροσώπων τους που έγινε στη συνεδρίαση της Ε.Ε. το μεσημέρι της Παρασκευής.



Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας για το χθεσινό φιλικό " Η ΠΑΕ δεν σεβάστηκε ούτε τους ΠΑΟΚτσήδες της Δράμας, ούτε την Δόξα αλλά ούτε και τους δύο ΠΑΟΚτσήδες Ολυμπιονίκες "

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας για το χθεσινό φιλικό
" Η ΠΑΕ δεν σεβάστηκε ούτε τους ΠΑΟΚτσήδες της Δράμας, ούτε την Δόξα αλλά ούτε και τους δύο ΠΑΟΚτσήδες Ολυμπιονίκες  "
paok1
Ανακοίνωση με αποδέκτη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας, "χρεώνοντάς" την πως δεν σεβάστηκε ούτε τους ΠΑΟΚτσήδες της Δράμας, ούτε την Δόξα αλλά ούτε και τους δύο ΠΑΟΚτσήδες Ολυμπιονίκες, Άννα Κορακάκη και Κώστα Δουβαλίδη.
Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Δράμας συγχαίρει την ομάδα της Δόξας για τη σπουδαία νίκη επί της ομάδας Νέων Κ20 (ή μήπως Κ17;) του Π.Α.Ο.Κ., στον φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στην πόλη μας. Ο Πρωταθλητής Λαός έδωσε βροντερό «παρών», όπως κάνει πάντα και παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Αυτή που δεν έδωσε το «παρών», όμως, ήταν η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., η οποία δεν σεβάστηκε ούτε το πολυπληθές ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της Δράμας, ούτε την τοπική ομάδα, αλλά ούτε και τους δύο ΠΑΟΚτσήδες Ολυμπιονίκες, την Άννα Κορακάκη και τον Κώστα Δουβαλίδη.
Σε μια εντελώς ασπρόμαυρη γιορτή, που χρόνια είχαμε να ζήσουμε στην πόλη μας, η οποία είναι φυσικά και πόλη του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ., η εταιρεία που διοικεί την αγαπημένη μας ομάδα αποδείχθηκε ανεπαρκής".
ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15179%3A-----q---------&catid=3%3A2011-04-04-09-20-32&Itemid=94&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook