.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ-Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΞΑΤΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1936-ΕΦ. ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ


Δοξάτο

PALIA_DRAMA_doxato_01ΔΟΞΑΤΟ 1:  Έτος 1936.Μια παρέα Δοξατινών νέων επάνω στη γέφυρα που βρισκόταν μπροστά από το Δημοτικό σχολείο. Πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Δοξάτου.



PALIA_DRAMA_doxato_02ΔΟΞΑΤΟ 2: Έτος 1936.Παρέα Δοξατινών.Η ενδυμασία των ανδρών μας επιβεβαιώνει πόσο οικονομικά ήταν πιο δυνατοί οι κάτοικοι του Δοξάτου. Πηγή:Πολιτιστικός Σύλλογος Δοξάτου.






Βασιλειάδης και Ματρακούκας μαζί στο γήπεδο της Καλλιφύτου


Βασιλειάδης και Ματρακούκας μαζί στο γήπεδο της Καλλιφύτου

PDFΕκτύπωσηE-mail
DSC 0159Ο πρώην και ο νυν προπονητής των Φιλίππων Δοξάτου
Ο πρώην και ο νυν προπονητής του Δοξάτου παρακολούθησαν μαζί το σεμινάριο προπόνησης τερματοφυλάκων και το ασκησιολόγιο που παρουσίασαν ο Νίκος Σαργκάνης και ο Θοδωρής Κάντας στο γήπεδο της Καλλιφύτου, σε ένα περίτρανο παράδειγμα συναδελφικού πολιτισμού, το οποίο απέσπασε πολλά ευμενή σχόλια από τους υπόλοιπους παραβρισκόμενους της εκδήλωσης.
Στο μεταξύ ήδη από χθες επισημοποιήθηκε η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία των Φίλιππων του Δοξάτου με την σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρονταν τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Φ.Γ.Σ. ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτρη Βασιλειάδη, για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Καθήκοντα προπονητή για την νέα σεζόν αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Ματρακούκας στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Βογιατζής

ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ


Το Δ.Σ. του Φ.Γ.Σ. ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτρη Βασιλειάδη, για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 Καθήκοντα προπονητή για την νέα σεζόν αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Ματρακούκας στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Βογιατζής 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην προπονητή του Δοξάτου, Δημήτρη Βασιλειάδη(Photo:dramagoal.gr), θέλησε να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:
''Ευχαριστώ τους Διοικούντες, τους φιλάθλους και προ πάντων τους παίκτες των Φιλίππων Δοξάτου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια. Έφυγα σαν φίλος και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες".

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php

Πολύς κόσμος - Όμορφη ατμόσφαιρα - Εκδήλωση για τα παιδιά στον ιππόδρομο του Δοξάτου - T.Δ. Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών








Ο καιρός ήταν θαυμάσιος σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (επιτέλους !) και αυτό βοήθησε ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση για τα παιδιά στον ιππόδρομο του Δοξάτου που διοργάνωσε  η  T.Δ. Δράμας (I.P.Aτης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την αμέριστη συμπαράσταση φυσικά των ανθρώπων του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου.


 Επίδειξη Taekwondo από τον σύλλογο του Αγίου Αθανασίου Δράμας, βόλτα με την παραδοσιακή άμαξα καθώς και εκπαιδευτική ιππασία για τα παιδιά, φυσικά ελεύθερη ήταν και η επίσκεψη στους σταύλους των αλόγων του Ιππικού Συλλόγου, καφές αλλά και τα κλασσικά σουβλάκια καθώς και άλλα εδέσματα για τους μεγαλύτερους κυρίως, όμορφη μουσική από τον κ. Μένη Γιαννάκη και γενικά έχασαν όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν σήμερα το μεσημεράκι στον ιππόδρομο του Δοξάτου!


Σε επόμενη ανάρτηση αρκετά βιντεάκια από την σημερινή εκδήλωση.


Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Δράμας προς το Δ.Δοξάτου


Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Δράμας προς το Δ.Δοξάτου

01 Ιουν 2012 @ 23:46 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν.Δράμας προς το Δ.Δοξάτου


01 Ιουν 2012 @ 23:46


Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις

Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας: Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας


Μοιραστείτε το άρθρο
GoogleTwitterFacebook

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν.Δράμας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Δοξάτου για την ευγενική προσφορά ενός ψυγείου συντήρησης τροφίμων προς το σύλλογο.
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8424:eyharisthrio-toy-syllogoy-karkinopathon-ndramas-pros-to-ddoxatoy&Itemid=177