.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ-ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ



Σημαντική συνέλευση των κατοίκων του Δοξάτου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 με θέμα την συνέχιση του αγώνα για την διεκδίκηση της έδρας του διευρυμένου δήμου Δοξάτου. Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την λήψη κάποιων συγκεκριμένων μέτρων με τα οποία οι κάτοικοι του Δοξάτου θα εκδήλωσουν την δυσαρέσκειά τους προς τους πολιτικούς της Δράμας, αλλά και την πρόσληψη συνταγματολόγου με σκοπό την κατάργηση του συγκεκριμένου εδαφίου του 1ου άρθρου του "Καλλικράτη" όπου ορίζεται ως έδρα του νέου δήμου Δοξάτου το Καλαμπάκι, ο οποίος και θα αμοιφθεί για τις υπηρεσίες του από όλους τους κατοίκους, μετά από έρανο που θα πραγματοποιηθεί.

Ανεπιθύμητοι όλοι οι πολιτικοί του νομού Δράμας, όλων των κομμάτων, κατά το Μνημόσυνο της 30ης Ιουνίου. Θα αναρτηθούν πανό στις κεντρικές εισόδους της κωμόπολης του Δοξάτου και στο Μνημείο που θα αναγράφεται ακριβώς η δυσφορία των κατοίκων εναντίον τους.

Δεν θα αποσταλούν προσκλήσεις σε κανέναν, εκτός από την στρατιωτική και την θρησκευτική ηγεσία του τόπου. θα προσκληθούν ακόμη για να τιμήσουν με την παρουσία τους όσοι από τους πολιτικούς στάθηκαν στο πλευρό του Δοξάτου κατά την διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου "Καλλικράτης" στην Βουλή των Ελλήνων.

Στη συνέλευση τον λόγο πήραν οι κ.κ. Παναγιώτης Καμπίτσης, Θωμάς Βογιατζής, Γιώργος Κοτζαγιώργης , καθώς και ο Δήμαρχος Δοξάτου Τάσος Χατζηλαζάρου.
Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα γύρω από το παρασκήνιο όλων αυτών των ημέρων και την στάση που κράτησαν οι τοπικοί βουλευτές, αλλά και οι αρμόδιοι επί του θέματος του υπουργείου Εσωτερικών..

Σκληρές ήταν οι εκφράσεις και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησαν οι ομιλητές εναντίον όλων αυτών που όπως τόνισαν, τους κορόιδευαν συνεχώς όλη αυτή την διάρκεια των κινητοποιήσεων και των περίφημων "διαβουλεύσεων" για τον "Καλλικράτη" αλλά και όσων απείχαν...

Εμπεριστατωμένα, και με την ανάγνωση των πρακτικών της βουλής(μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους στην συνέλευση αντίγραφα από τις ομιλίες και των τριών βουλευτών στη βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου..) οι ομιλητές ανέλυσαν όλο το ιστορικό όσων έγιναν, αλλά και των επαφών που είχαν κατά τις πολλές μεταβάσεις τους στην Αθήνα..

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσω και άλλα βιντεάκια απο τις ομιλίες, γιατί πιστεύω πως όσα ειπώθηκαν είναι ιδιαίτερα σημαντικά και πρέπει να τα γνωρίζουν και όσοι δεν μπόρεσαν(ή δεν ήθελαν...) να δώσουν το "παρών"..