.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελεύθερων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Δοξάτου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ελεύθερων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Δοξάτου

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από συνδημότες μας ότι τα μεγάφωνα των Κοινοτήτων του Δήμου Δοξάτου ανακοίνωσαν τουλάχιστον τρεις φορές  και μάλιστα τμηματικά τα παρακάτω:
«Ανακοίνωση. Παρακαλείσθε για το υπόλοιπο της ημέρας να μην χρησιμοποιείτε νερό ύδρευσης λόγω έλλειψης χλωρίου. Κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο οι Παρατάξεις των Χατζηλαζάρου, Παπάζογλου καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σερέτης, Στυλίδου, Μπενάζης, Μόρφης, Παπαδόπουλος, Χαλκίδης δεν ψήφισαν την προμήθεια χλωρίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει ότι με προσωπικά του έξοδα θα προμηθευτεί χλώριο για να χλωριώνεται το νερό. Παρακαλούμε για σήμερα να μην καταναλώνετε νερό».
Το μεσημέρι έβγαλε νέα ανακοίνωση και φυσικά μετά το έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δοξάτου, όπου ανέφερε: «Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα της χλωρίωσης του νερού αποκαταστάθηκε προσωρινά και επαρκεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας χάρη των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος».
Φυσικά και δεν έκανε καμία απολύτως ενέργεια.
            Ενημερώνουμε λοιπόν τους Δημότες μα, αλλά και όλη την Περιφέρεια ότι:
1.    Σύμφωνα με το αριθμ. 3346/8-3-2016 έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δοξάτου το χλώριο επαρκεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας καθώς επίσης ότι το νερό απολυμαίνεται κανονικά εκτός από τους οικισμούς του Αιγείρου και της Περιστεριάς όπου δεν απολυμαίνεται από 23 Σεπτέμβρη 2015 (!).
2.    Σχετικά με την προμήθεια του χλωρίου: στο χθεσινό Δ.Σ. ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα «Έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου», το οποίο εισηγήθηκε η αρμόδια υπηρεσία την Παρασκευή, 4-3-2016. Εγγράφως δόθηκε η εισήγηση (4 σελίδες με 66 κωδικούς !) στις 16:30 μμ πριν την έναρξη του Δ.Σ., σε δύο αντίγραφα και μόνο στους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας. Ζητήσαμε την αναβολή, για να προετοιμασθούμε, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να μας ενημερώσει ενωρίτερα κάτι που για δικούς του (!) λόγους δεν έκανε. Επίσης, κανένας από την Δημοτική μας Αρχή, δε μας ενημέρωσε για έλλειψη χλωρίου. Εξάλλου, κατά την προσφιλή τακτική του Δημάρχου και πέρυσι με υπαιτιότητα του, από 23-9-2015 έως 20-10-2015, δε χλωριωνόταν το νερό της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπακίου. Μήπως τον ένοιαξε καθόλου; Αυτός αλλού ζει (!).
3.    Όσον αφορά την προμήθεια χλωρίου από τον ίδιο και με δικά του έξοδα: Πέρυσι επικήρυξε με 1.000€ τους φονιάδες των αδέσποτων του Δήμου, φυσικά ανέξοδα, χωρίς να πληρώσει το ελάχιστο. Από τα περίσσια θα πληρώσει και το χλώριο (!).
            Δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση, για να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος μας και να καταπέσουν τα ψέματα του εναντίον μας καθώς επίσης για να μάθει να μην παίζει με την δημόσια υγεία.
            Όλα αυτά γίνονται από τη μεριά του, γιατί στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν πέρασε καμία από τις προτάσεις του αλλά οι προτάσεις των Ελεύθερων Δημοτικών Συμβούλων.
            Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, γιατί εξαιτίας του μπορούμε και συζητάμε ελευθέρα και συναποφασίζουμε με ελεύθερες δημοκρατικές διαδικασίες, όπως ακριβώς οφείλουμε, σύμφωνα με τους νόμους και την συνείδηση μας.

Δοξάτο, 8-3-2016
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Καραγιαννίδου–Συμεωνίδου Παρασκευή, Κωνσταντινίδου Ελένη, Μόρφης Σωτήριος, Μπενάζης Ευάγγελος, Μπερμπερίδης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Παρασκευάς, Παπάζογλου Μιχαήλ, Σαραπάρης Κωνσταντίνος, Σερέτης Ανέστης, Στυλίδου Μαρία, Τίρλας Δημήτριος, Χαλκίδης Χαράλαμπος, Χαριτωνίδης Ιωάννης, Χατζηλαζάρου Αναστάσιος, Φωτιάδης Κυριάκος, Φυρινίδου Δήμητρα.                                                

                                                                      

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Δ.Κ. ΔΟΞΑΤΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ: "ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΛΩΡΙΟΜΕΝΟ" !

                                                         Φώτο Σάκης Βαμβακίδης

Ήδη από χθες το βράδυ, με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημ. Δαλακάκης μας ενημέρωσε πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου η Αντιπολίτευση σύσσωμη μαζί με τους "αποστάτες", όπως τους χαρακτηρίζει, αποφάσισαν να μην προχωρήσει ο Δήμος σε καμιά προμήθεια.

Ανέφερε επίσης πως θα βγει σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, κάτι που συνέβη σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:00 και στις 10:30. Καλούνται οι δημότες να μην καταναλώσουν σήμερα νερό από τις βρύσες, αφού η Αντιπολίτευση μαζί με κάποιους από τους συμβούλους της Συμπολίτευσης που αναφέρθηκαν ονομαστικά δεν ψήφισαν για να προβεί ο Δήμος σε προμήθειες, ενώ από αύριο θα γίνει κανονικά η χλωρίωση του νερού με προσωπικά έξοδα του Δημάρχου.

Τελικά, με νεώτερη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, γύρω στη 1 η ώρα, ενημερώθηκαν οι δημότες πως αποκαταστάθηκε προσωρινά το πρόβλημα και χλωριώθηκε το νερό, ενώ υπήρξε σχετική δημοσίευση σήμερα το απόγευμα στο facebook από τον Δήμαρχο.


Παρακάτω τα επίμαχα σημεία από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Δοξάτου..


Ο Dimitris Dalakakis αποφασισμένος.
14 ώρες
Τέλος και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού μας συμβουλίου και για ακόμη μια φορά η ομάδα των "αποστατών" (Στυλιδου, Σερετης, Μπεναζης, Μορφής, Χαλκίδης, Παπαδοπουλος) συνταυτιστηκαν με Παπαζογλου και φυσικά Χατζηλαζαρου, πιστοποιωντας τον γάμο τους. Ως γαμήλια δώρα για τους πολίτες αποφάσισαν μεταξύ άλλων να μην προχωρήσει ο Δήμος σε καμία προμήθεια... Ούτε λάμπες λοιπόν για τους δρόμους μας, ούτε τρόφιμα για τα παιδιά μας στους παιδικούς, ούτε χλώριο για το νερό ... Όσο και στείρα να είναι η "Ενωμένη Αντιπολίτευση" όμως, δεν θα καταφέρει να ρίξει τον Δήμο μας στα μονοπάτια της μιζέριας 


Dimitris Dalakakis Το χλώριο που είχαμε δυστυχώς τελείωσε σχεδόν σήμερα. Από αύριο μετά το μεσημέρι θα πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο. Θα βγάλω σχετική ανακοίνωση αύριο στα μεγάφωνα.

Ο Dimitris Dalakakis αηδία.
1 ώρα
Αγόρασα ο ίδιος επαρκείς ποσότητες χλωρίου για μια εβδομαδα από την Ξάνθη και το νερό χλωριωνεται ήδη. Η Ενωμένη Αντιπολίτευση βγάζει πλέον και κοινά δελτία τύπου και με απειλεί με μηνύσεις... Καλοδεχουμενα τα κοινά δελτία τύπου και οι μηνύσεις σας κύριοι... Πείτε και στον βουλευτή να κάνει καμία καταγγελία στην Βουλή... Ο,τι και να κάνετε οι κάτοικοι του Δήμου μας δεν θα μείνουν ανυπεράσπιστοι, και ο Δήμος δεν θα βυθιστει στην μιζέρια... Συμπορευτειτε λοιπόν με αυτούς που δημιούργησαν μαύρα χρέη 1.000.000€, το σκάνδαλο του σχεδίου πόλεως των 200.000€, οφειλές 1.000.000€, που διαχειριζοντουσαν τα κληροδοτηματα Νανου και Κρικοπουλου χωρίς προϋπολογισμό και απολογισμό, που άφησαν το Δήμο με ταμειακο έλλειμμα 140.000 που δεν είχαν καν χλωριωτες σε όλα τα Κύργια, Πηγαδια, Αγορά επί 7 χρόνια, που είχαν για ιδιαίτερα Δημάρχου αδερφή δημοτικού συμβούλου στα μαυρα... Η μιζέρια σας έβγαλε εισιτήριο δίχως επιστροφή. Καλό απόγευμα emoticon wink

Μου αρέσει!
Σχολιάστε
emoticon wink
Dimitris Dalakakis Το χλώριο που είχαμε δυστυχώς τελείωσε σχεδόν σήμερα. Από αύριο μετά το μεσημέρι θα πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο. Θα βγάλω σχετική ανακοίνωση αύριο στα μεγάφωνα.