.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Βόλτα στην Γλυφάδα για τον Πασχάλη και την σύζυγο του!

Δήμος Δοξάτου: Άμεσες ενέργειες και διεκδίκηση φέρνουν θετικά αποτελέσματα

4 ΝΟΕ 2014


Δήμος Δοξάτου: Άμεσες ενέργειες και διεκδίκηση φέρνουν θετικά αποτελέσματα

Σε βάθος 7ετίας η επιστροφή των χρημάτων από την απένταξη έργου ΕΣΠΑ

Μετά την δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε ο Δήμος Δοξάτου με την απένταξη, λόγω λανθασμένης μελέτης, από την χρηματοδότηση του προγράμματος ΕΣΠΑ του έργου «Βελτίωση της οδού Αιγείρου-Περιστεριάς από Διασταύρωση προς Πλατανόβρυση μέχρι τον...


...οικισμό Περιστεριάς», ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης μετέβη στην Αθήνα όπου μετά από επαφές με αρμοδίους στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας συμφωνήθηκε με επερχόμενη νομοθετική ρύθμιση να μην επιστραφεί άμεσα το ποσό των 160.000 ευρώ όπως προβλέπεται.

Το παραπάνω ποσό ο Δήμος Δοξάτου θα το επιστρέψει με άτοκο διακανο-νισμό δόσεων σε βάθος 7ετίας. Ως εκ τούτο απεφεύχθη  η δραστική καταστρατήγηση των προγραμματισμένων έργων υποδομής για το 2015 καθώς η οφειλή θα επιστραφεί σταδιακά και άτοκα.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου σχολίασε σχετικά: «οι δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που βιώνει τόσο η χώρα μας και πολύ περισσότερο  ο Δήμος μας δεν μας πτοούν. Εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε ακόμη και όταν μας πα-ρουσιάζονται ως τελεσίδικα και μη αναστρέψιμα τα γεγονότα. Και ευτυχώς ακόμη και τότε κατορθώνουμε να διαμορφώσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες ώστε ο Δήμος μας να μπορεί έστω και με την ελάχιστη χρηματοδότηση που λαμβάνει να προχωρά μπροστά με το κεφάλι ψηλά».

Από το Γραφείο Δημάρχου

ΠΗΓΗ: http://drama-tika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_89.html#more