.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μέχρι τέλος του μήνα η δημοπράτηση του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Δοξάτο.


Published On: Δε, Μαρ 5th, 2012

Αναμένεται Η Δημοπράτηση Για Το Πολυδύναμο Ιατρείο Στο Δοξάτο Δράμας



SHARE THIS
TAGS
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Δράμας και τ.Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Τιμοσίδη, τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Χατζηλαζάρου και τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Βασίλειο Ξουλόγη με θέμα τη δημοπράτηση του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Δοξάτο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας οι οποίες έκαναν τη σχετική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα μέχρι τη δημοπράτηση του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Δοξάτο Δράμας.
Οι τεχνικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ότι η μελέτη βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και η δημοσίευση της δημοπράτησης αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.
Από το γραφείο τύπου Χρήστου Αηδόνη - Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας

Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Κανονικά δεν έπρεπε να αναρτήσω την συγκεκριμένη ανακοίνωση, αφού είχα γράψει δέκα μήνες περίπου πριν, όταν είχε ξεκινήσει η συζήτηση για το Ιατρείο του Δοξάτου, πως κατάντησε κουραστικό να ακούμε και να διαβάζουμε εξαγγελίες για διάφορα έργα που ΘΑ γίνουν (π.χ. η αντικατάσταση του αμιάντου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δοξάτου..) ενώ έχουμε ξεχάσει την τελευταία φορά που είδαμε "κορδέλα και ψαλίδι" σε εγκαίνια κάποιου μεγάλου έργου στην περιοχή μας..

Αλλά θεωρώ πως το Πολυδύναμο Ιατρείο, αν και όταν λειτουργήσει, θα είναι ίσως το σημαντικότερο έργο των τελευταίων δεκαετιών στην κωμόπολή μας και τελικώς πρέπει να καταγράφονται οι ανακοινώσεις των επίσημων φορέων για το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να μπορούμε να κρίνουμε μελλοντικά αν θα υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων..

Πιθανολογώ πάντως πως αν τυχόν υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, οι ευθύνες θα πέσουν στους "καρεκλοκένταυρους" των Αθηνών, ενώ οι "δικοί" μας θα έχουν κάνει ό, τι "περνάει απ' το χέρι τους", όπως πάντα άλλωστε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ.. ΡΟΔΟΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - ΒΙΝΤΕΟ