.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 4-1 ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ - 5 ΝΟΕ 2014


ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΟΞΑΤΟ 4-1 ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "8".
ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 2ο ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ, ΣΤΟ 14' ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. 
ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΝΑ "ΠΑΤΑΝΕ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ..
ΣΤΟ 2ο ΗΜ. ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ, ΠΕΤΥΧΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ-ΤΟΥΡΦΑΝΤΙΔΗΣ-ΜΟΣΧΟΣ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γ.-ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ-ΚΩΦΙΔΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ-ΝΟΤΑΣ-ΜΥΓΑΣ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΧΡ. ΟΙ ΚΑΣΑΠΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΦΙΔΗ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 75' ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΜΠΑΣΙΔΗΣ.


ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η φωνή του Δήμου Δοξάτου άρχισε να ακούγεται δυνατά


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
05/11/2014
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)



τηλ./fax 2521352400 / 2521352406



email : dimarxos@doxato.gr





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φωνή του Δήμου Δοξάτου άρχισε να ακούγεται δυνατά

Οι επαφές που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης είχαν ως αποτέλεσμα να κατακτηθούν μία σειρά σημαντικών οικονομικών ωφελημάτων για το Δήμο μας.
Συγκεκριμένα μετά από παρεμβάσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών κατέστη δυνατό να διαγραφεί εντελώς το χρέος του Δήμου Δοξάτου προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
Επιπρόσθετα δόθηκε από το Υπουργείο χρηματοδότηση προς το Δήμο Δοξάτου η οποία θα καταβάλετε κάθε μήνα επί τρία (3) χρόνια.
Επίσης επιτεύχθει και χρηματοδότηση για αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων.
Το συνολικό όφελος του Δήμου μας από τις συναντήσεις ανέρχεται περίπου στο ποσό των 2 εκ. ευρώ. Ποσό που δίνει οικονομικές ανάσες στον βεβαρημένο οικονομικά Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος Δοξάτου δήλωσε σχετικά: «Η φωνή του Δήμου Δοξάτου άρχισε να ακούγεται δυνατά στους ιθύνοντες των Υπουργείων. Η διεκδίκηση έχει ήδη αρχίσει να αποφέρει καρπούς. Θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις συναντήσεις προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μας».


Από το Γραφείο Δημάρχου

ΠΗΓΗ:http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2612&Itemid=26

Απλή άσκηση δείχνει πόσο θα ζήσουμε!

Απλή άσκηση δείχνει πόσο θα ζήσουμε!

Απλή άσκηση δείχνει πόσο θα ζήσουμε!Σύμφωνα με την «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Καρδιαγγειακής Πρόληψης» (EJCP) μια απλή άσκηση συνδέεται με τη θνησιμότητα από κάθε αιτία. Η άσκηση αυτή είναι να καθίσετε στο πάτωμα και να σηκωθείτε χωρίς κανένα στήριγμα.  Αυτό δείχνει πόσο καλή είναι η μυοσκελετική κατάσταση και αποτελεί δείκτη μακροζωίας, ιδίως για άτομα ηλικίας πάνω από 50 ετών.
Το τεστ δοκιμάστηκε σε 2.000 εθελοντές από την Βραζιλία και ήταν «εκπληκτικά προγνωστικό» για τη θνησιμότητα. Όσοι εθελοντές κατάφεραν και να καθίσουν και να σηκωθούν από το πάτωμα με ελάχιστη έως καθόλου στήριξη, διέτρεχαν πέντε έως έξι φορές μικρότεροκίνδυνο θανάτου τα επόμενα χρόνια σε σύγκριση με όσους στηρίχτηκαν σε βοηθήματα για να τα καταφέρουν.