.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ, 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διενέργεια της 3ης Επιστημονικής Νοσηλευτικής Διημερίδας του Γ.Ν Δράμας, που θα διεξαχθεί 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Κούρος στη Δράμα. Το Τελικό Πρόγραμμα της Διημερίδας θα είναι διαθέσιμο στο site του Γραφείου Εκπαίδευσης του Γ.Ν Δράμας grafeiogndramas.blogspot.gr
Στα πλαίσια της Διημερίδας θα διενεργηθούν Στρογγυλά Τραπέζια και Διαλέξεις από καταξιωμένους Επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας και της Εκπαίδευσης, τα οποία διαπραγματεύονται μια σειρά από Θέματα.

Επιπλέον, θα ανακοινωθούν και θα παρουσιαστούν εργασίες που άπτονται Θεμάτων Δημόσιας Υγείας και Επαγγελματικών προβληματισμών και θα πραγματοποιηθούν δύο (2) Κλινικά Φροντιστήρια με σκοπό την Εκπαίδευση και απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και τεχνικών από τους Επαγγελματίες Υγείας.
Περιμένουμε όλους τους Δραμινούς και τις Δραμινές αλλά και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Νοσηλευτών/τριών του Γ.Ν Δράμας και των επαγγελματιών Υγείας από τη Δράμα και όλη την Ελλάδα που συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Περισσότερες Πληροφορίες και στο site του Γραφείου Εκπαίδευσης grafeiogndramas.blogspot.gr
και στους:
Βουλτσιάδου Θωμαή                                                                                      Ερμείδης Χρήστος
Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης ΓΝ Δράμας                      Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
6939429322, 2521350443                                                      6974325980, 2521350431





ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΤΟ 8ΣΕΛΙΔΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Πριν μερικές μέρες διανεμήθηκε "πόρτα - πόρτα" στους κατοίκους του Δοξάτου το παρακάτω 8σέλιδο φυλλάδιο από την δημοτική παράταξη "Ανοιχτή Παρέμβαση", που ουσιαστικά αποτελεί "απάντηση" σε όσα ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημ. Δαλακάκης κατά τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο Μάρτιο στις Δ.Κ. του Δήμου Δοξάτου.


Μουσικοχορευτικός σύλλογος Δοξάτου "Οι Φίλιπποι" - Έτος Ιδρύσεως 1874 - Φώτο - 1 Ιουνίου 2016.

Κάποιες φωτογραφίες από την αίθουσα στην οποία στεγάζεται το Τμήμα Φιλαρμονικής του πολύ δραστήριου Μουσικοχορευτικού συλλόγου Δοξάτου "Οι Φίλιπποι", στις εργατικές κατοικίες κοντά στον Χείμαρρο του Δοξάτου, καθώς και από το παρκάκι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και που όταν περιποιηθεί κατάλληλα θα αποτελεί ένα όμορφο χώρο αναψυχής.