.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Περιγραφή: Παρουσίαση1






Σας παρακαλώ να ανεβάσετε στο blog σας το παρακάτω κείμενο προς ενημέρωση των πολιτών του νομού σας. Σας παρακαλώ επίσης να συνοδεύεται από τις συνημμένες εικόνες που σας αποστέλλω και με τίτλο το θέμα από το e-mail.  Σας ευχαριστώ πολύ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education βάση της συνεργασίας του με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του ΠρογράμματοςΕυρωπαϊκή Κάρτα Νέων & συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές) διοργανώνει:
Πρόγραμμα Δωρεάν Εξ ‘ Αποστάσεως Κατάρτισης Χρηματοοικονομικής Λογιστικής προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού (Φορέας Πιστοποίησης Vellum Global Educational Services)
Δικαιούχοι:
ü  ΑΝΕΡΓΟΙ
ü  ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ü  ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ
Σκοπός του προγράμματος είναι να καταρτίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες , έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν πραγματικές συνθήκες εργασίας και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα της διαχείρισης λογιστικών θεμάτων και εφαρμογών. Επιπλέον, παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας καθώς ενισχύει την επαγγελματική εικόνα του συμμετέχοντα έναντι του συνόλου της προσφορά εργασίας.
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών και καλύπτει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:


Δοξάτο Δράμας: 21χρονος κατηγορείται για απάτη σε βάρος 18χρονου μέσω διαδικτυακής αγγελίας

Δοξάτο Δράμας: 21χρονος κατηγορείται για απάτη σε βάρος 18χρονου μέσω διαδικτυακής αγγελίας Επιλεγμένο

09 Μαρ 2016 @ 14:14 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα

Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δοξάτο Δράμας: 21χρονος κατηγορείται για απάτη σε βάρος 18χρονου μέσω διαδικτυακής αγγελίας

09 Μαρ 2016 @ 14:14

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, από το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 21χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο δράστης ανάρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση κινητήρα μοτοσυκλέτας, την οποία εντόπισε ο 18χρονος ημεδαπός και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2016 ΤΟΥ ΠΟΛ/ & ΜΟΡΦ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ




Ο κ. Χρήστος και ο κ. Παναγιώτης ενεργοί ! - ΦΩΤΟ - Δοξάτο 9 ΜΑΡ 2016

Δύο από τους παλαιότερους επαγγελματίες του Δοξάτου, ο κ.. Χρήστος Ζυρνόβαλης και ο κ. Παναγιώτης Ηλιάδης, εξακολουθούν να είναι ενεργοί, γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία!  Ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και "πρότυπα" για τους νεώτερους, σ' αυτές τις δύσκολες εποχές.