.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ.ΜΙΧ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦ. "ΨΙΘΥΡΟΙ" ΔΡΑΜΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.psithiri.gr/newspaper/article/3294/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΦύλλο 646 - 26 Ιανουαρίου 2017


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Μιχάλης Γ. Παπάζογλου
Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δ. Δοξάτου
«Για πρώτη φορά, γίνεται αντιληπτό πλέον ότι η παταγώδης αποτυχία και η ανικανότητα να διαχειριστεί η Δημοτική Αρχή την κατάσταση και την λειτουργία του δήμου, οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις και ατραπούς και αυτό πλέον είναι οφθαλμοφανές.» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Δοξάτου Μιχάλης Παπάζογλου. Τονίζει ότι  ο δήμος βρίσκεται σε αδυναμία σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δημοτών και της καθημερινότητας και ότι δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα προσέγγισης με τον δήμαρχο Δοξάτου. Τέλος αναφέρει ότι δεν λειτουργούν συντονισμένα ούτε με την μείζονα αντιπολίτευση, αλλά ούτε και με τους «αποστασιοποιημένους» της συμπολίτευσης, όμως  για το καλό του δήμου συνεργάζονται.
-Κύριε Παπάζογλου είστε δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Δοξάτου. Στο δήμο σας το θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα είναι οι αναταράξεις στην δημοτική αρχή. Πώς φτάσαμε σε αυτόν το αδιέξοδο;
Είμαι πράγματι Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Παρέμβαση Δήμου Δοξάτου» η οποία αριθμεί 3 μέλη από τα 27 του  Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Δοξάτου. Αποκλειστική ευθύνη για τις όποιες «αναταράξεις» της παράταξης του, έχει ο Δήμαρχος, ο οποίος με τη συμπεριφορά και στάση του οδήγησε άλλους (δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους) σε ανεξαρτητοποίηση και άλλους προσπάθησε να τους διαγράψει χωρίς να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να «χάσει» την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Πιστεύω, όμως ότι οι κατάλληλοι για να σας μιλήσουν καλύτερα γι αυτό είναι ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του. Όσο για το αδιέξοδο που αναφέρετε, δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όπως δεν υπάρχουν λύσεις αλλά επιλογές.