.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η οικιακή βοηθός έκρυβε… μαχαιριές για 71χρόνο στη Δράμα!


21 ΜΑΪ 2013


Η οικιακή βοηθός έκρυβε… μαχαιριές για 71χρόνο στη Δράμα!


Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (20-5-2013) το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης και της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, μία 42χρονη ημεδαπή και ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.


Ειδικότερα, την Κυριακή (19-5-2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, ο 33χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ενεργώντας μετά από προτροπή της 42χρονης, εισήλθαν στο σπίτι 71χρονου ημεδαπού, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν και η 42χρονη και με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν 15 χρυσές λίρες Αγγλίας και το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 42χρονη, η οποία, κατά το παρελθόν, είχε εργασθεί στο σπίτι του 71χρονου ως οικιακή βοηθός, την 18/19-5-2013 το βράδυ, τον απομάκρυνε από το σπίτι του για κάποιες ώρες, κατά τις οποίες οι άλλοι δύο δράστες, σε συνεννόηση μαζί της, εισήλθαν σε αυτό, προκειμένου να αφαιρέσουν τις χρυσές λίρες, χωρίς όμως να τις εντοπίσουν και αποχώρησαν. Στη συνέχεια, τα δυο αυτά άτομα επέστρεψαν και πάλι στο σπίτι, όπου βρίσκονταν ο 71χρονος με τη 42χρονη, ύστερα από προτροπή αυτής και διέπραξαν τη ληστεία.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίσθηκαν, τη Δευτέρα το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, η 42χρονη ημεδαπή και ο 33χρονος αλλοδαπός και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πέντε (5) χρυσές λίρες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.

ThrakiToday