.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΙ-ΔΟΞΑΤΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 4-2 7η αγ. PLAY OFF Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Πιο δύσκολα απ' ο, τι δείχνει το τελικό σκορ, οι Φίλιπποι Δοξάτου επικράτησαν στην έδρα τους επί του Κεραυνού Μοναστηρακίου με 4-2, στον αγώνα που έληξε πριν από λίγο.

Παρουσία λιγοστών θεατών, με αρκετά δυνατό αέρα και κρύο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν φιλότιμα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν σχετικά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η διακύμανση του σκορ:

6'  0-1 Μπεζυργιάννης

21'  1-1 Σιαματάς

24' 1-2 Μπεζυργιάννης

33'  2-2 Ψαράς

34'  3-2 Ψαράς

81'  4-2 Βασιλακάκης

Περισσότερα για τον αγώνα αλλά και για την 6η αγων. των play-off σε επόμενη ανάρτηση..


Δημοπράτηση Πολυδύναμου Ιατρείου Δοξάτου – Δεκτή Η Τροπολογία Για Τη ΜΑΡΜΑΡΟΔΟΜΗ


Published On: Τρ, Απρ 10th, 2012

Δημοπράτηση Πολυδύναμου Ιατρείου Δοξάτου – Δεκτή Η Τροπολογία Για Τη ΜΑΡΜΑΡΟΔΟΜΗ

SHARE THIS
TAGS
Ξενικά η δημοπράτηση για το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Δοξάτο Δράμας
O  Χρήστος Αηδονης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Δράμας και τ.Υφυπουργός Υγείας μετά απο την υπογραφή της απόφασης από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Λοβέρδο για τη δημοπράτηση του Πολυδύναμου Ιατρείου Δοξάτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Υπογράφηκε σήμερα μετά από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες η απόφαση για τη δημοπράτηση του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Δοξάτο Δράμας.
Έτσι σήμερα,  εξασφαλίστηκε η κατασκευή του έργου. Πρόκειται για ένα έργο ανάπτυξης για την περιοχή αλλά και προστασίας της υγείας των Δραμινών, που σηματοδοτείτε με ιδιαίτερη σημασία στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Λοβέρδο για την στήριξη αλλά και τη βοήθεια στην υλοποίηση αυτού του έργου που αποτελεί μεγάλη κοινωνική απαίτηση για την περιοχή μας.
Δεκτή η τροπολογία για τη ΜΑΡΜΑΡΟΔΟΜΗ
O  Χρήστος Αηδονης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας μετά από τη σημερινή προσθήκη της τροπολογίας για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών χρεοκοπημένων εταιριών που παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες, όπως συνέβη στη Δράμα, με τη «Μαρμαροδομή» έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με την συγκεκριμένη ρύθμιση οι επιχειρήσεις οφείλουν να εξοφλήσουν μόνο το ποσό που αναλογεί στην οφειλή και όχι στις τόκους υπερημερίας. εξοφλείται ο οφειλόμενος φόρος που προέκυψε σε βάρος εργαζομένων που ανέλαβαν να λειτουργήσουν προβληματικές επιχειρήσεις.
Η συγκεκριμένη τροπολογία έγινε αποδεκτή με προσωπικό αγώνα και μετά από διακομματική συμφωνία.  Με αυτή την τροπολογία δίνεται μια ανάσα σε εκείνους τους εργαζόμενους που ανέλαβαν την υποχρέωση να λειτουργήσουν προβληματικές επιχειρήσεις του Δημοσίου. Η τροπολογία έγινε δεκτή στο νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη Βουλή «Κανονισμός ασφάλισης ΙΚΑ -ΕΤΑΜ και λοιπές διατάξεις.»
Επίσης με αφορμή την «κριτική» που δέχθηκα για την πρόσκαιρη απόρριψη της εν λόγω τροπολογίας την προηγούμενη εβδομάδα, θέλω να επισημάνω τα εξής:
Χαίρομαι, διότι ο αγώνας μου για την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου είναι αντικείμενο πολιτικής των άλλων, όταν η απραξία και η αναλγησία τους διακρίνει. Σήμερα απογοητεύονται, αυτοί που έσπευσαν να πανηγυρίσουν και να κεφαλαιοποιήσουν, επάνω στα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Επάνω στις πληγές που αυτοί άνοιξαν. Οι  Έλληνες και οι συμπολίτες μου αντιλαμβάνονται ποιος μάχεται για τα συμφέροντά τους και ποιος επενδύει στις στάχτες και τα ερείπια.Δίκαια αιτήματα, που απαλύνουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, αυτές τις ώρες της μεγάλης κρίσης, δεν είναι ρουσφετολογικές τροπολογίες. Αποτελεί καθήκον μου, η πάλη για την ικανοποίησή τους. Και αυτό κάνω. Και δεν κάνω πίσω, ούτε πτοούμαι.» Από το γραφείο τύπου Χρήστου Αηδόνη Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας