.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-17-6-2010-ΦΩΤΟ


Γύρω στις 1 παρά 15 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010, τράβηξα αυτή την φωτογραφία, με σκοπό φυσικά να φωτογραφίσω το αεροπανό που αναφέρεται στους πολιτικούς της Δράμας(είναι η μια από τις δύο φωτογραφίες της αμέσως προηγούμενης ανάρτησης..). Παρατηρώντας την λίγο αργότερα, αφού την αποθήκευσα φυσικά στον υπολογιστή μου, διέκρινα ένα ιπτάμενο αντικείμενο στα πάνω μέρος της φωτογραφίας. Μεταφέρω εδώ την ίδια φωτογραφία σε υψηλότερη ανάλυση. Μπορείτε φυσικά να την αποθηκεύσετε και να κάνετε "ζοομ" στο συγκεριμένο αντικείμενο, που εμένα τουλάχιστον δεν μου θυμίζει τίποτε γνωστό...

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - ΦΩΤΟ


Ανεξάρτητος στο Δήμο Δράμας ο Κ. Ευμοιρίδης

Ανεξάρτητος στο Δήμο Δράμας ο Κ. Ευμοιρίδης
17/6/2010 - Προβλήθηκε: 17 φορές


Την υποψηφιότητα του για το Δήµο Δράµας ανακοίνωσε χθες στο απόγευµα σε συνέντευξη που παραχώρησε στα µέσα ενηµέρωσης ο Νοµάρχης Δράµας κ. Κώστας Ευµοιρίδης, δίνοντας ακόµα µεγαλύτερο ενδιαφέρον στην προεκλογική περίοδο και προκαλώντας τεράστιο προβληµατισµό στη σηµερινή δηµοτική αρχή.

Ο κ. Ευµοιρίδης ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα επιδιώξει να πάρει κοµµατικό χρίσµα και τόνισε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη. Με αίσθηµα ευθύνης και απόλυτο σεβασµό στους πολίτες ανακοινώνω την υποψηφιότητα µου για το Δήµο της Δράµας, ανέφερε αρχικά. Αναγνωρίζω σε όλους τους υποψηφίους, συνέχισε, τη διάθεση προσφοράς , σηµειώνοντας ότι άλλο η διάθεση και άλλο η ικανότητα να προσφέρει κανείς.

Ακόµη ο Νοµάρχης Δράµας τόνισε ότι απευθύνεται στη δραµινή κοινωνία και ζητά από αυτή την στήριξη της. Στη συνέχεια προχώρησε σε ένα µικρό απολογισµό των έργων που πραγµατοποιήθηκαν στη διάρκεια της νοµαρχιακής του θητείας και αφορούν δηµοτικά διαµερίσµατα του Δήµου Δράµας, ενώ µεγάλο µέρος της οµιλίας του κατέλαβε η κριτική στα πεπραγµένα της σηµερινής δηµοτικής αρχής και του Δηµάρχου Θωµά Μαργαρίτη.

Χωρίς να αναφερθεί ονοµαστικά, ο κ. Ευµοιρίδης περιέγραψε µε µελανά χρώµατα τα τελευταία χρόνια της δηµοτικής αρχής αναφερόµενος σε µια σειρά από έργα που ποτέ δεν έγιναν (αναπαλαίωση τζαµιού στα Δικαστήρια, αναπαλαίωση καπναποθήκης οδού Περδίκα, επέκταση αναπλάσεων Αγίας Βαρβάρας κλπ.) ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές του σε έργα που έγιναν µε υλικά από άλλους νοµούς, αναφερόµενος ευθέως στις αναπλάσεις πεζοδροµίων στο κέντρο της πόλης.

Αναφέρθηκε ακόµα στην ανάγκη να γίνει ο Δήµος πιο ελκυστικός στους επενδυτές, δεσµεύτηκε για τη δηµοσίευση όλων των αποφάσεων του Δήµου στο διαδίκτυο , ενώ τόνισε ότι µε την εµπερία και το όραµα τους, αυτός και οι συνεργάτες του θέλουν να διοικήσουν το Δήµο Δράµας.

Ο κ. Ευµοιρίδης είπε κλείνοντας την οµιλία του, ότι µέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει ανακοινωθεί το µεγαλύτερο µέρος του ψηφοδελτίου του για τις εκλογές του ερχόµενου Νοέµβρη.


Η επόµενη µέρα στα δηµοτικά πράγµατα


Η ανεξάρτητη κάθοδος του απερχόµενου Νοµάρχη Δράµας στο Δήµο Δράµας, δηµιουργεί νέα δεδοµένα στο προεκλογικό σκηνικό. Ο κ. Ευµοιρίδης έχοντας οργανωµένο µηχανισµό και τεράστια επιρροή στη βάση της Νέας Δηµοκρατίας, απειλεί ευθέως το Δήµαρχο Δράµας Θωµά Μαργαρίτη, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επίσηµος υποψήφιος της Νέας Δηµοκρατίας, ενώ ως ανεξάρτητος πλαγιοκοπεί και τον έτερο ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Κυριάκο Χαρακίδη.

Στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί στη Ν.Ε. για το Δήµο Δράµας είναι πέντε. Ο Κυριάκος Χαρακίδης της παράταξης «Πόλη + Ζωή», ο Ανέστης Τερζής της παράταξης «Πρώτα η Δράµα» (αµφότεροι πρωταγωνιστές στην τραυµατική για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλογική διαδικασία του 2006), ο πολιτικός µηχανικός κ. Κώστας Σούτος, πρώην δηµοτικός σύµβουλος και οι κ.κ. Πέτρος Δήµου και Νίκος Πολυµενέρης.

Από τα υπόλοιπα κόµµατα, το Κ.Κ.Ε. δεν έχει ακόµα πάρει θέση, αλλά είναι πολύ πιθανό να κατέβει αυτόνοµα, όπως και σε όλες τις τελευταίες δηµοτικές εκλογές, ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται απίθανο να στηριχτεί η παράταξη «Πόλη + Ζωή» όπως έγινε στις εκλογές του 2006, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το κόµµα θα κατέβει αυτόνοµα ή θα επιδιώξει συνεργασία µε άλλες δυνάµεις. Στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ανοικτοί σε συνεργασίες αλλά επιφυλλάσονται να µελετήσουν πρώτα τα προγράµµατα των υποψηφίων Δηµάρχων και µετά να εκφράσουν τη στήριξη τους σε κάποιον από αυτούς. Είναι µάλλον απίθανο, να κατέβει πάντως το κόµµα αυτόνοµο στις δηµοτικές εκλογές.

ΠΗΓΗ:www.hxo.gr