.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση Παπαεμμανουήλ με αιχμές για την εμφάνιση της Παπαρίζου και τη φετινή Ονειρούπολη


10 ΔΕΚ 2012


Δήλωση Παπαεμμανουήλ με αιχμές για την εμφάνιση της Παπαρίζου και τη φετινή Ονειρούπολη


Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα τουfacebook της Ονειρούπολης ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ!


Ως μέλος της διαπαραταξιακής επιτροπής της "Ονειρούπολης" θέλω να σας ενημερώσω ότι με βάση τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου κ.Μλεκάνη η αμοιβή της Παπαρίζου ήταν 14.000 ευρώ.

Αυτό μας είπε στην τελευταία συνεδρίαση. Επίσης μας είπε ότι θα τραγουδήσει live 2 ώρες με 12μελή ορχήστρα! Δεν ξέρω ποιός ή ποιά γράφει για λογαριασμό αυτού του προφίλ. Θα ήθελα να μας το πει. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω δημόσια για την "Ονειρούπολη" αλλά οι προκλήσεις είναι πολλές! Και πολλά αυτά που "σηκώνουν" απαντήσεις...

Όπως για παράδειγμα ότι οι δαπάνες δημοσιεύονται στο "Διαύγεια". Αυτό προβλέπεται από το νόμο. Επίσης, το "Διαύγεια" δεν είναι πλυντήριο να ξεπλένονται χρήματα. Και για την προσέλευση του κόσμου όσα γράφονται και ακούγονται μάλλον γράφονται και ακούγονται από ανθρώπους που δεν έζησαν την "Ονειρούπολη" μέχρι το 2010 και δε θυμούνται τις κορυφαίες της στιγμές! Μήπως γι' αυτό και στην ιστοσελίδα της "Ονειρούπολης" δεν υπάρχει link με την ιστορία της, τις φωτογραφίες της και τα video's της;;;

Μήπως κάποιοι προσπαθούν να σβήσουν το παρελθόν; Αυτά δε γίνονται όμως! Όλοι θυμόμαστε το χαμό που γινόταν με την εκπομπή του MEGA "Όμορφος κόσμος το πρωί" με τον καλό μου φίλο τον Γρηγόρη τον Αρναούτογλου και πλήθος καλεσμένων καλλιτεχνών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, με την εκπομπή της ΕΤ3 "Κυριακή στο χωριό" με την καλή μου φίλη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ που έσπαζε τα ρεκόρ τηλεθέασης και με τόσες άλλες εκπομπές και συναυλίες που έμειναν χαραγμένες βαθειά στις ψυχές και στις καρδιές μας.

Καλή συνέχεια "Ονειρούπολη"! Η αγάπη με την οποία γεννήθηκες είναι το μυστικό σου...Αυτήν δίνεις απλώχερα σε όλους τους επισκέπτες σου, μικρούς και μεγάλους, δραμινούς και μη δραμινούς...

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους!

ΠΗΓΗ: http://drama-tika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4452.html

Σουηδία: Ούτε ένας στους δέκα δεν θέλει το ευρώ!


ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Δεκεμβρίου 2012
Ειδησεογραφία
Σουηδία: Ούτε ένας στους δέκα δεν θέλει το ευρώ!
Συντριπτικό όχι λένε οι Σουηδοί στο ευρώ, σύμφωνα με έρευνα της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας (SCB) που διεξάγεται ετησίως από το 1997.

Φέτος, σε ανάλογο ερώτημα ούτε ένας στους δέκα Σουηδούς δεν θα ήθελε να υιοθετήσει η χώρα το ευρώ.

Εάν σήμερα η Σουηδική κυβέρνηση αποφάσιζε να οργανώσει δημοψήφισμα για την έγκριση του ευρώ, το 82,3% των Σουηδών θα ψήφιζε κατά. Μόνο το 9,6% θα ψήφιζε υπέρ ενώ το 8% δεν απάντησε στο ερώτημα. Η έρευνα ήταν τηλεφωνική και διενεργήθηκε τον Νοέμβριο σε δείγμα 5.500 ψηφοφόρων.

Η τελευταία φορά που το «ναι» στο ευρώ ξεπέρασε το «όχι» (43,8% έναντι 42%) ήταν τον Νοέμβριο του 2009.

Στο δημοψήφισμα που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2003 το 57,1% τάχθηκε κατά της ένταξης της Σουηδίας στη ζώνη του ευρώ και υπέρ της διατήρησης της κορώνας, του εθνικού νομίσματος.

Η υιοθέτηση του ευρώ είναι ένα θέμα που συζητιέται όλο και λιγότερο στη χώρα, ιδίως μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στην ευρωζώνη. Τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Skop μόνο το 11,4% πίστευε ότι μια μέρα η Σουηδία θα εγκαταλείψει την κορώνα και θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://topontiki.gr/article/45753/Souidia-Oute-enas-stous-deka-den-thelei-to-euro

Σκάνδαλο στα Τρίκαλα με το ποσό που πήρε για μια εμφάνιση η Παπαρίζου


2012-12-12 00:09:07
Φωτογραφία για Σκάνδαλο στα Τρίκαλα με το ποσό που πήρε για μια εμφάνιση η Παπαρίζου
Μια live εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στα Τρίκαλα άναψε φωτιές μεταξύ των ιθυνόντων της διοργάνωσης και δημοτικών συμβούλων. Το ποσό των 12.000 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., κόστισε η παρουσία του καλλιτεχνικού σχήματος (Παπαρίζου-Stavento) στα εγκαίνια του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα.

Εκτός από τα παράπονα δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης για την ολιγόωρη εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου επί της σκηνής, υπάρχουν και γκρίνιες για το υψηλό κόστος σε σχέση με αυτήν τη μικρή παρουσία. Το ποσό του τιμολογίου αποκάλυψε σε δημοσιογράφους κορυφαίο στέλεχος της παράταξης του δήμαρχου Χρήστου Λάππα Πηγή: Trikalanews
ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr/article/302240