.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Εθελοντισμός για την περιφρούρηση του Αλσυλλίου Κυργίων από πυρκαγιά.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Εθελοντισμός για την περιφρούρηση του Αλσυλλίου Κυργίων από πυρκαγιά.


http://www.report24.gr/wp-content/uploads/PIRKAGIA5.jpgΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Δοξάτου (ως επίσημα ενταγμένο μέλος στο μητρώο εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη), την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, την Πυροσβεστική & Δασική Υπηρεσία, και το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου, επιθυμεί να ξεκινήσει και φέτος πρόγραμμα περιφρούρησης - πυρασφάλειας του Πευκόδασους Αναψυχής Κυργίων Δράμας.

Όσοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δοξάτου και κυρίως των Τοπικών Κοινοτήτων Κυργίων, Πηγαδίων και Αγοράς Δράμας επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογό μας στα τηλέφωνα.

Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου : 2521066008,
Καμπίτσης Παναγιώτης - Πρόεδρος :  6951610406,
Μουλιστάνος Ηλίας - Επιτιμο Μέλος Δ.Σ. :  6945080645,
Νικολαΐδης Γεώργιος - Κοσμήτορας : 6936796833,
ή στο mail του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου  ksdoxatoy@gmail.com  

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015


ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΥΤΗ ειναι η παιδικη χαρα της ΑΓΟΡΑΣ ΔΡΑΜΑΣ...τα λογια λιγα!!! Τι να λεμε, η καλυτερη ολου του χωριου μας (ανυπαρκτες ειπαμε) και με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ορίστε και το τραπέζι του πινκ-πονκ...
Αλλα ξεχασα, εδω ειναι Κυργια που ναι ολα και ολοι τελεια!!!
Το μονο που μπορω να πω ειναι 1.000 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
Του Anastasios Topalidis
***ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙΟΤΣΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Η ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.***
ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207010349123084&set=gm.10152973391367106&type=1

Η καταστροφή των Ψαρών



Η καταστροφή των Ψαρών

Πίνακας λαϊκού ζωγράφου
Πίνακας λαϊκού ζωγράφου

  
Κατά το τέταρτο έτος της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ο σουλτάνος Μαχμούτ βρισκόταν σε αδυναμία να καταστείλει την Επανάσταση και ζήτησε τη βοήθεια του υποτελούς του Μεχμέτ Αλή Πασά της Αιγύπτου. Το Μάρτιο του 1824 συνήφθη μεταξύ των δύο ανδρών συμφωνία, με την οποία ο Μεχμέτ Αλή δεχόταν να συμπράξει, υπό τον όρο να του παραχωρηθεί η Κρήτη, η Κύπρος και να διορισθεί ο θετός γιος του, Ιμπραήμ, διοικητής της Πελοποννήσου. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές δυνάμεις, ευρισκόμενες στη δίνη του Εμφυλίου Πολέμου, είχαν φθαρεί και αποσυντονισθεί.