.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-6-10 ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Μόλις πριν από λίγο (11:30) ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του Δημαρχείου πως καλούνται οι κάτοικοι της κωμόπολής μας να παραβρεθούν σήμερα στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου για να συνεισφέρουν στον έρανο που πραγματοποιείται για την πρόσληψη δικηγόρου - συνταγματολόγου που θα δικδικήσει δικαστικά την έδρα του νέου δήμου Δοξάτου.

ΜΑΣΤΡOΠΕΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας παρουσιάστηκαν ως πελάτες και παγίδεψαν 43χρονο Έλληνα υπεύθυνο καταστήματος και 31χρονη Ουκρανή "χορεύτρια" σε κέντρο διασκέδασης στο Δοξάτο.
Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν σχετικές πληροφορίες που είχαν και περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα (4/6) συνέλαβαν τον 43χρονο με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της αντίστασης κατά της Αρχής, παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για υγειονομικές παραβάσεις, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων. Παράλληλα, αναζητείται για να συλληφθεί ο 50χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης, που δεν ήταν παρών την ώρα του αστυνομικού ελέγχου.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο κατάστημα την ώρα που συνάδελφοί τους –οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως πελάτες- είχαν ολοκληρώσει τη συνεννόηση με τον 43χρονο υπεύθυνο και του είχαν παραδώσει τα προσημειωμένα χρήματα για να συνευρεθούν ερωτικά σε ιδιαίτερο χώρο με την 31χρονη Ουκρανή, που φερόταν ως εργαζόμενη (χορεύτρια) εκεί.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε να διαφύγει και πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με τρεις κάμερες και βίντεο εγγραφής, που είχε πεδίο λήψης τόσο στο κυρίως κατάστημα, όσο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκδοσης των χορευτριών.
Στην κατοχή του 43χρονου υπευθύνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, 11 προφυλακτικά και 600 ευρώ (μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα), ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.



04/06/2010 19:49 | © VORIA.GR