.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣΤΗ-ΔΟΞΑΤΟ 0-2 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 20 ΝΟΕ 2013

ΠΗΓΗ: http://www.xronikadramas.gr/?p=2115

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου πήραν οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας Φίλιπποι Δοξάτου κερδίζοντας χθες και μάλιστα εκτός έδρας στο νοκ άουτ προημιτελικό τον Ορφέα Χωριστής με 0-2.
Δίκαιη πρόκριση για την ομάδα του Γιάννη Τσεβρετζή που διανύει περίοδο καλής φόρμας, κέρδισε δίκαια με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πολύ καλή απόδοση κυρίως στο β’ μέρος.
Προσπάθησε ο Ορφέας που εντυπωσιάζει φέτος στην μεγάλη κατηγορία και κυρίως στο πρώτο μέρος στο 0-0 είχε δύο καλές στιγμές που μπορούσε πρώτος να σκοράρει.
Δίκαιη πάντως η επικράτηση και πρόκριση στα ημιτελικά για το Δοξάτο.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για την φιλοξενία της Χωριστής και για κάποια επεισόδια που έγιναν στο φινάλε του ματς με τον ποδοσφαιριστή του Δοξάτου Πολυχρονίδη.
Από την πλευρά της Χωριστής, παράγοντας της μας είπε ότι ο Πολυχρονίδης πανηγύρισε «προκλητικά» στον πανηγυρισμό του 2ου γκολ, φίλαθλοι της ομάδας τους όντως κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, με παρέμβαση όμως ανθρώπων του συμβουλίου της Χωριστής το επεισόδιο έλαβε τέλος χωρίς να έχει συνέχεια.
Άριστη η διαιτησία του Κώστα Κοτσάνη που απέδειξε για ένα ακόμη ματς πόσο καλός διαιτητής είναι, κάτι που επισήμαναν στο φινάλε του ματς και οι δύο πλευρές.
Πολύ καλοί και οι δύο βοηθοί.


Φάσεις αγώνα
Στο 25’ ο Αραμπατζής κάνει γυριστή κεφαλιά μπλόκαρε σωτήρια ο τερματοφύλακας.
Στο 30’ από αριστερά μπήκε κάθετα ο Μελισσίδης έσπασε την μπάλα στον Αραμπατζή που έκανε προβολή στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.
Στο 40’ ωραία πάσα του Στέλιου Ιωαννίδη και ο Πολυχρονίδης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα και θα γίνει το 0-1 για το Δοξάτο.
Στο 80’ στην κόντρα ο Πολυχρονίδης βγαίνει τέτατετ και με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-2 για το Δοξάτο.
Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα: Κοτσάνης Κ. με βοηθούς Σαπανίδη – Χριστοφορίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ: Μαυρίδης, Τζιρίτης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος Σάββας, Παρασκευάς Μπάμπης(70’ Κουμαράπης), Καρυπίδης Γιώργος(30’ λ. τ. Σκριτζόβαλης, 80’ Δημητριάδης), Περσιανλής, Μελισσίδης, Παρασκευάς Γιώργος, Αραμπατζής, Καρύπης.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Γιάννης Τσεβρετζής):
Παπαδόπουλος, Τολούπης, Ζαπουνίδης, Μόσχου, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης, Τουρφαντίδης, Κωνσταντινίδης(60’ Θεοφανίδης), Βασιλακάκης(70’ Αποστολίδης), Πολυχρονίδης(85’ Ελπασίδης).