.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αποφασίστηκε στην Δόξα πρόεδρος ο Σταύρος Δαϊλάκης και προπονητής ο Κώστας Βασιλακάκης

Αποφασίστηκε στην Δόξα πρόεδρος ο Σταύρος Δαϊλάκης και προπονητής ο Κώστας Βασιλακάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail
DAILAKHS BASILAKAKHSΣυμφώνησαν ήδη οι πρώτοι πέντε ποδοσφαιριστές για το νέο ρόστερ
Με ένα συμβούλιο διάρκειας πέντε ωρών, που έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση από την ειρηνοδίκη Δράμας των ονομάτων που θα απαρτίζουν την νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο διοικητικό σχήμα της Δόξας.
Καταρτισμός σε σώμα δεν έγινε, ωστόσο οι δύο θέσεις έχουν ήδη δοθεί. Αυτή του προέδρου στον Σταύρο Δαϊλάκη και αυτή του υπεύθυνου τύπου και δημοσίων σχέσεων στον Γιώργο Παντελίδη . Για τις υπόλοιπες θα αποφασιστεί την Δευτέρα και θα δημοσιοποιηθούν στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ.
Όμως πέρα από τον καθορισμό αυτού που θα μπει στην κεφαλή του σχήματος, υπήρχαν τρία ακόμη θέματα που ήταν στην απόλυτη προτεραιότητα. Το θέμα του προπονητή των παικτών και φυσικά το οικονομικό.
Για την θέση του προπονητή το όνομα του Κώστα Βασιλακάκη ήταν δεδομένο εδώ και αρκετές μέρες. Ο πρώην τεχνικός της Δόξας συγκέντρωνε τις προϋποθέσεις που ήθελαν οι διοικούντες της ερασιτεχνικής με τους οποίους έγινε η πρώτη επαφή και από εκεί και πέρα αυτό που απέμεινε ήταν η τελική συμφωνία με τα μέλη της νέας διοίκησης, όπως και έγινε και έκλεισε η συνεργασία. Ο Βασιλακάκης γνωρίζει τα δεδομένα της ομάδας και της πόλης καθώς και της κατηγορίας, οπότε δικαίως ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Βοηθός του θα είναι ο Γιώργος Μάλλιος. Για την θέση του γυμναστή υπάρχει η περίπτωση του πρώην συνεργάτη του Βασιλακάκη στην Καβάλα με εναλλακτική αυτή του Λευκόπουλου, ο οποίος όμως φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την δουλειά του στην ομάδα των νέων. Λογικά στην θέση του σαν προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

ΜΙΚΡΕΣ "ΖΟΥΓΚΛΕΣ" ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ-14 ΑΥΓ 2013 - ΦΩΤΟ

Χωρίς σχόλια..

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στις 14 Αυγούστου 2013 στην οδό Εθνικής Αντίστασης στο Δοξάτο.









ΔΟΞΑΤΟ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-14 ΑΥΓ 2013 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ