.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ - ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ ΕΠΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.



Συνεχίζει να συναρπάζει ο φετινός "μαραθώνιος" μετά την διεξαγωγή της  23ης αγωνιστικής της Α' Κατηγόριας της Ε.Π.Σ.Δράμας το περασμένο Σάββατο.

Στην κορυφή, δύο είναι πλέον οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα: Καλαμπάκι και Πανδραμαϊκός, με μόλις 2 βαθμούς να τους χωρίζουν, περιμένουν την μεταξύ τους συνάντηση της 25ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας για να "λύσουν τις διαφορές τους", εκτός απροόπτου φυσικά. Λογικά πάντως, θα είναι ο αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή, πολύ περισσότερο αν "αποδράσει" από το πρώην "Εθνικό" το Καλαμπάκι με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο γκρουπ των "αδιάφορων" ομάδων η Προσοτσάνη, η Πετρούσα και η εκπληκτική Δόξα Βώλακα, που στις επτά πρώτες αγωνιστικές είχε μόλις μια νίκη ( και εκείνη εκτός έδρας!) και έξι ήττες! Με 37 βαθμούς στο "σακούλι" της, μοιάζει απίθανο να κινδυνέψει, όχι τόσο από τους πολλούς βαθμούς που την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη, όσο από την γενικότερη φετινή της παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, ειδικά από την 8η αγωνιστική και μετά. Στο ίδιο γκρουπ θα μπορούσαμε να κατατάξουμε και την Καλλίφυτο, η οποία με 33 βαθμούς δείχνει να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, αλλά το πρόγραμμα των αγώνων που έχει να δώσει μέχρι το τέλος είναι αρκετά δύσκολο.