.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μείωση ενοικίου ζήτησε ο Κ. Στεφανόπουλος


Μείωση ενοικίου ζήτησε ο Κ. Στεφανόπουλος

  • 260
 Μείωση ενοικίου ζήτησε ο Κ. Στεφανόπουλος
«Κούρεμα» του ενοικίου που καταβάλει για το ακίνητο του Κολωνακίου ζήτησε από τον Δήμο Χίου ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης.
Όπως ανέφερε στο politischios.gr ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρας, ο Κ. Στεφανόπουλος, μέσω της κόρης του, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.
«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.
Τελικά, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο Κ. Στεφανόπουλος διιαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.
«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», κατέληξε σε δηλώσεις του στο www.politischios.gr, ο κ. Γιαννάρας.

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΛΟΥΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ-ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑ

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των Φιλίππων Δοξάτου εξαιτίας της διαιτησίας του κ. Λουκίδη. Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην αθλητική εκπομπή της 19ης Μαρτίου 2012 του Σταρ Δράμας το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου του Δοξάτου και επί σειρά πολλών ετών πρόεδρος κ. Στάθης Κυριατζάκης εξέφρασε τα φοβερά παράπονα της ομάδας του για τον διαιτητή κ. Λουκίδη. Μπορείτε να ακούσετε την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κυριατζάκη στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση.

19 ΜΑΡ 2012 ΤΗΛ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΥΡΙΑΤΖΑΚΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΔΡΑΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑΤΟ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ ΤΗΣ 17ης ΜΑΡ 2012

Φώτης Τριάρχης - Βουλγαρική κατοχή και σφαγές στην Μακεδονία

Ένα πολύ καλό βιβλίο, σε δακτυλογραφημένη μορφή μάλιστα και με χειρόγραφες σημειώσεις σε κάποια σημεία του.. Περιέχει πάρα πολλά στοιχεία από τις σφαγές και την βουλγάρικη κατοχή την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο νομό Δράμας κυρίως.. Για όσους τους ενδιαφέρει η ιστορία εκείνης της περιόδου στην περιοχή μας, είμαι βέβαιος πως αν μη τι άλλο, θα το βρουν συναρπαστικό..


http://www.scribd.com/doc/81570286/%CE%A6%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1