.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

3. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 23 ΜΑΡ 2014













2. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 23 ΜΑΡ 2014













1. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΔΟΞΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΓΥΜΝ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 23 ΜΑΡ 2014













23 ΜΑΡ 2014 - ΚΛ. ΓΥΜΝ. ΔΟΞΑΤΟΥ - ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821













Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 του Πολιτιστικού & Μορφωτικού συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου.

Παρουσία πολλών θεατών που κατέκλυσαν την κερκίδα του Γυμναστηρίου, τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου αλλά και τα παιδιά του Πολιτιστικού της Φτελιάς, και με την αρωγή του συλλόγου της Χωριστής που παραχώρησε κάποιες στολές, παρουσίασαν χορούς απ' όλη την Ελλάδα, ενώ την εκδήλωση άνοιξε  ο Βυζαντινός Χορός «Μέλος Εναρμόνιον».

Για 2,5 ώρες περίπου οι θεατές καταχειροκρότησαν τους χορευτές και τις χορεύτριες, ενώ προκάλεσε ρίγη συγκίνησης το "φινάλε" της εκδήλωσης , όταν όλα τα χορευτικά τμήματα τραγούδησαν και χόρεψαν: "Να' τανε το '21", ενώ αμέσως μετά, και αφού η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Ζαφειροπούλου συνεχάρη την δασκάλα του συλλόγου κ. Ζωή Μυλοθροπούλου (που για άλλη μια φορά τα κατάφερε θαυμάσια έχοντας τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης), έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του Πολιτιστικού στο facebook : https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou?fref=ts όπου και μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές όμορφες φωτογραφίες απ την εκδήλωση.

Σε επόμενη ανάρτηση αρκετά βιντεάκια..