.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ -ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 - 16:53
Τουρλή Μαρία

Φρούριο το Σύνταγμα για την παρέλαση!



Στην παρέλαση για την ελευθερία χιλιάδες αστυνομικοί θα εποπτεύουν τους παρευρισκόμενους, ενώ άντρες των ΕΚΑΜ θα παρακολουθούν με διόπτρες από τις ταράτσες των ψηλών κτιρίων...



Με περισσότερους από 4.000 αστυνομικούς θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις γιατην 25η Μαρτίου, ώστε να μην αποφευχθούν επεισόδια ανάλογα με αυτά που σημειώθηκαν σε όλη την Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο.
Μόνο στο Σύνταγμα θα στηθούν δυο ή και τρεις σειρές κάγκελων κατά μήκος των οποίων θα αναπτυχθούν δυνάμεις της αστυνομίας. Συνολικά στην πλατεία θα υπάρχουν 40 διμοιρίες των ΜΑΤ. Επιπλέον, στα ψηλά κτίρια γύρω από την πλατεία θα είναι τοποθετημένοι άντρες των ΕΚΑΜ ώστε να παρακολουθούν με διόπτρες για τυχόν ύποπτες κινήσεις...
Μάλιστα, όσοι βρεθούν κοντά στις εξέδρες των επισήμων θα πρέπει να έχουν διαπίστευση, ενώ οι αστυνομικοί θα κάνουν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που θα εμφανιστούν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να μην παρελάσουν.
Στο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη εβδομάδα εν όψει της Επετείου, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά, παρουσία όλων των μελών της κυβέρνησης. Η πρόθεση για σύσσωμη παρουσία της κυβέρνησης στις παρελάσεις επαναδιατυπώθηκε και στο Υπουργικό της Πέμπτης.
Πάντως, έντονα αντέδρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στην απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει ισχυρές δυνάμεις, ώστε να μην γίνουν επεισόδια.
Στην ανακοίνωσή της, τονίζει:
«Δεν είναι δυνατόν οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται με την επιβολή μέτρων αστυνομίας και μάλιστα καταστρατηγώντας κάθε έννοια ωραρίου, αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων του αστυνομικού.
Δεν είναι αυτή η αποστολή μας. Τα κοινωνικά προβλήματα και ο θυμός ενός ολόκληρου λαού, δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή.
» Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στα πρωτοφανή μέτρα 'τάξης και ασφάλειας' και για τον πρόσθετο λόγο ότι για κάθε τι αρνητικό, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, οι συνήθεις 'εισαγγελείς' θα σπεύσουν να κατηγορήσουν και πάλι την Ελληνική Αστυνομία.»

“Επιμένουμε Δράμα” - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/3/2012 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Επιμένουμε Δράμα” ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι παρέλαβε συνολικά 4.667 φακέλους - αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ). 

Αποστείλαμε στο Α.Σ.Ε.Π. και στην Ε.Υ.Δ. Ε.Π. “ΑΝ.Α.Δ.” βασικές παραδοχές αξιολόγησης του προγράμματος και, μετά την αποδοχή τους, ξεκινήσαμε την αξιολόγηση των αιτήσεων των δικαιούχων. 

Οι περισσότερες αιτήσεις περιέχουν μεγάλο αριθμό θέσεων, γεγονός που καθυστερεί την αξιολόγηση. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχουμε αξιολογήσει αίτηση υποψηφίου με περισσότερες από 100 θέσεις οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν μια προς μια για την επάρκεια των τυπικών προσόντων και δικαιολογητικών. 

Τις τελευταίες μέρες λαμβάνουμε πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ιδιαίτερα, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων του άλλου προγράμματος για ανέργους, αυτό της Αυτεπιστασίας των Δήμων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του εν λόγω προγράμματος, δημιουργήθηκε σύγχυση σε πολλούς συμπολίτες μας. 

Καταλαβαίνουμε το άγχος και την αγωνία των αιτούμενων στο πρόγραμμα, αλλά θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην κωλυσιεργείτε τη διαδικασία με τηλέφωνα, email και επισκέψεις στα γραφεία μας γιατί έτσι καθυστερούμε στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης. 

Σας ενημερώνουμε ότι, μόλις έχουμε έτοιμα τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης, θα τα ανακοινώσουμε άμεσα μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, θα ενημερώσουμε τους 20 συμπράττοντες φορείς, την ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. “ΑΝ.Α.Δ.” και θα τοιχοκολλήσουμε στο ισόγειο των γραφείων της ΑΜΚΕ “Επιμένουμε Δράμα” (Κωνσταντινουπόλεως 8, Δράμα) τους σχετικούς πίνακες κατάταξης, αποκλειομένων και προσληπτέων. 

Σας ευχαριστούμε για το πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης.