.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


doxa-logoΤο Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» με την υπ’ αριθμ. 314/2 απόφασή του κατά τη συνεδρίασήτου στις 05-09-2014 αποφάσισε, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του, την         10-9-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα18:00 (6 μ.μ.) στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση – Συζήτηση για συγκρότηση διοικούσας επιτροπής ποδοσφαιρικού τμήματος και αποφάσεις για τις ενέργειες του Ερασιτέχνη.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση των Μελώντου Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» θα γίνει την 12-9-2014 ημέραΠαρασκευή και ώρα 18:00 (6 μ.μ.) στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δράμαςχωρίς νέα πρόσκληση των Μελών.
ΠΡΟΣΟΧΗ :.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΝ 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΗΝ ΙΣΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ – ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-9-2014.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 (11 π.μ. – 2 μ.μ.) & ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΣΤΟ 6978072863 (κ. Ελευθεριάδης).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-15-36/2010-08-20-16-18-49/3570-2014-09-09-18-52-33.html

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη για τον αποκλεισμό του Δήμου Δοξάτου από την διαβούλευση της όδευσης του αγωγού TAP

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη για τον αποκλεισμό του Δήμου Δοξάτου από την διαβούλευση της όδευσης του αγωγού TAP

dalakakis dimitrios2Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε σήμερα 09-09-2014 ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλα-κάκης στην εταιρία TAP με κοινοποίηση στο Γραφείο Πρωθυπουργού, στον Αντιπρόεδρο της Κυ-βέρνησης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και στους Βουλευτές του νομού μας για τον αποκλεισμό του Δήμου Δοξάτου από την διαβούλευση για την όδευση του αγωγού TAP. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Δήμαρχος Δοξάτου αναφέρει:
Αξιότιμοι κύριοι,
Την προηγούμενη Τετάρτη κατά την διάρκεια της συνάντησης μας με τον κο Υπουργό Περι-βάλλοντος, τα στελέχη του Υπουργείου, τους θεσμικούς παράγοντες της Καβάλας, τους εκπροσώ-πους της εταιρίας σας και τον κο Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι υ-πάρχει νέα και μάλιστα τελική όδευση του αγωγού που περνάει εντός των διοικητικών μας ορίων. Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ήδη από τον προηγούμενο Ιανουάριο είχατε έξιδιαδοχικές συναντήσεις στις οποίες μετείχαν το ΤΕΕ ΑΜΘ και το ΓΕΩΤΕΕ καθώς και θεσμικοί παράγοντες της Καβάλας(Δήμαρχοι, αντιπερειφερειάρχης, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων κ.ο.κ). Στις συναντήσεις αυτές ήρθατε σε διαβούλευση με τους παραπάνω σχετικά με την οριστική όδευση του αγωγού από την ευρύτερη περιοχή και ακούσατε τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους, προχωρώντας μάλιστα και σε τροποποίηση της αντίστοιχης όδευσης κατά τα τέλη Ιουλίου. Οι τρεις από αυτές τις συναντήσεις έγιναν στην Καβάλα κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας και συμμετείχε και η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Καβάλας κα Τσανάκα, αλλά δεν προσεκλήθη ούτε ο απερχόμενος Δή-μαρχος Δοξάτου, ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ούτε κάποιος βουλευτής Δράμας, αλλά ούτε και ο υπογράφων την παρούσα.
Με την παρούσα σας εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια μου για τον defactoαποκλεισμό μας από την διαβούλευση. Ουδέποτε έλαβα πρόσκληση από εσάς να μετέχω σε κάποια συνάντηση και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να επιχειρείτε οριστικοποίηση της όδευσης, χωρίς να έρθετε σε επαφή και σε διάλογο με τον Δήμο Δοξάτου. Η μόνη απάντηση που δέχομαι στην παραπάνω ερώτηση είναι ότι ο αγωγός δεν περνάει από τον Δήμο Δοξάτου, διότι αν ο αγωγός περνάει από τον Δήμο μας και εσείς μας αγνοείτε, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να σας επιτρέψουμε να αγγίξετε ούτε σπιθαμή της μαρτυρικής γης μας.
Πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε όδευση και μάλιστα οριστική μέσα από την επικράτεια μας, όταν δεν γνωρίζετε ποια είναι τα προγραμματισμένα μας έργα για την περιοχή, αν η γη από την οποία θέλετε να διέλθετε είναι αγροτική (υψηλής παραγωγικότητας ή μη) ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες αυτής και η χρήση της, ποιες οι επιπτώσεις στον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο πληθυσμό της περιοχής, επιπτώσεις που θα διαρκέσουν σε βάθος γενεών μιας και ο αγωγός έχει ορίζοντα πεντηκονταετίας; Πως είναι δυνατόν να αρθρώνετε λόγο για τελική όδευση από τα διοικητικά μας όρια, όταν δεν μπή-κατε καν στον κόπο να μας στείλετε τα σχέδια αυτής της όδευσης;
Κατά την συνάντηση στο υπουργείο την προηγούμενη εβδομάδα τονίσατε ότι απορρίψατε την όδευση του αγωγού παραλλήλως σε αυτόν του ΔΕΣΦΑ και ότι σε προηγούμενες συναντήσεις σας με την κυρία Τσανάκα της είχατε ήδη της αναλύσει ανά 100μ τους λόγους απόρριψης, φροντίζοντας μάλιστα όπως τόνισε ο αξιότιμος κος Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν να έχετε τις καλύτερες των σχέσε-ων με τον Δήμο Καβάλας. Αν δεν σας ενδιαφέρει να έχετε καν σχέσεις με εμάς , ξεχάστε την ορι-στικοποίηση του αγωγού σας και περάστε τον από τον Δήμο Καβάλας, από την θάλασσα ή από την Βουλγαρία.
Την προηγουμένη Παρασκευή αρνηθήκατε να μας χορηγήσετε τα σχέδια της νέας όδευσης, λέγοντας ότι θα μας τα χορηγήσετε, όταν έλθετε να μας επισκεφτείτε στις 16 Σεπτεμβρίου του τρέ-χοντος σε ανοιχτή μάλιστα συνέλευση. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το θάρρος σας να αντικρίσετε την οργή των ανθρώπων που ηθελημένα αγνοείτε και να προγραμματίζετε ραντεβού χωρίς να μας ειδοποιείτε. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε ο κος Υπουργός κατά την συνάντηση της προηγούμενης Τε-τάρτης τόνισε, ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα πρέπει να υπογράψει την οριστική όδευση και ότι ο κος Πρωθυπουργός θα υπογράψει επίσης οριστικά στις 19 Σεπτεμβρίου και σας ζήτησε τόσο να μας ενημερώσετε άμεσα (ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδος) όσο και να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτημάτων. Σεις όμως αγνοείτε και τον κο Υπουργό και εμάς. Μην μπαίνετε λοιπόν στον κόπο να μας επισκεφτείτε στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι προειλημμένες αποφάσεις ανακοινώνονται μόνο σε εξανδραποδισθέντα ανδρείκελα. Επειδή λοιπόν η μέχρι σήμερα συμπεριφορά σας είναι εξόχως προσβλητική και η ανοχή μας είναι μηδενική, σας καλούμε να μας στείλετε άμεσα εντός της ημέρας το σχέδιο όδευσης του αγωγού και αύριο ημέρα Τετάρτη και ώρα 11η πρωινή να έλθετε στην έδρα του Δήμου Δοξάτου, προκειμένου να παρέχετε επίσημα επαρκείς εξηγήσεις στο ζήτημα της χάραξης του αγωγούσε αυτούς που κατά την άποψη σας δεν υπάρχουν. Μετά την Τετάρτη είστε ανεπιθύμητοι τόσο εσείς, όσο και ο αγωγός σας. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεται ο Δήμος και το Δημαρχείο μας, έχουμε την στοιχειώδη ευγένεια να σας αποστείλουμε συνημμένα με την πα-ρούσα επιστολή, έναν χάρτη με την διαδρομή.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου
Δημήτριος Δαλακάκης
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B4/