.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο ΣΤ. ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-STAR ΔΡΑΜΑΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Πενθήμερο Αφιέρωμα στους τουριστικούς προορισμούς της Ανατολ. Μακ.– Θράκης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη

Πενθήμερο Αφιέρωμα στους τουριστικούς προορισμούς της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο .Δευτέρα, 20/06/2011 .Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πενθήμερου αφιερώματος στους τουριστικούς προορισμούς της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη στο Σισμανόγλειο Μέγαρο την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011.
Με το σύνθημα «Είμαστε δίπλα σας», οι νομοί Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και τα νησιά Θάσος και Σαμοθράκη «μεταφέρθηκαν» στην Κωνσταντινούπολη το διάστημα 17 έως και τις 21 Ιουνίου 2011.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Κωνσταντίνος Παπακοσμάς έκανε κάλεσμα προς τους γείτονες Τούρκους καλώντας τους να επισκεφθούν την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, «έναν τόπο που μπορεί να γίνει προορισμός 12 μήνες τον χρόνο. Μέσα από την δράση αυτή, ενδυναμώνουμε την συνεργασία του ιδιωτικού τομέα, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κρατικής Διοίκησης μέσω του Προξενείου μας, αναμένουμε θετικά αποτελέσματα».

Μιλώντας για το συγκεκριμένο αφιέρωμα ο κ. Παπακοσμάς, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «η δράση αυτή θα συνεχιστεί και ταυτόχρονα ελπίζουμε ότι σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ενδυναμώνουμε την πίστη μας, ότι μπορούμε να πετύχουμε και να κάνουμε την περιοχή μας πόλο έλξης επισκεπτών, όχι μόνο από την Τουρκία, αλλά και από όλη την Ευρώπη γενικότερα».

Στα εγκαίνια του τουριστικού αφιερώματος της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έδωσε το παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος δήλωσε με την σειρά του ότι «με την πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, δίνεται η δυνατότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης να απευθυνθεί προς μια τεράστια αγορά η οποία είναι δίπλα μας, στον τομέα του Τουρισμού και Πολιτισμού. Αυτή είναι μια ευκαιρία και εμείς θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε, αρχής γινομένης από την παρουσία μας εδώ. Ελπίζω τέτοιου είδους δράσεις να γίνονται κάθε χρόνο».

Με την σειρά του ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Βασίλης Μπορνόβας δήλωσε πως «υπάρχει μεγάλο απόθεμα ανθρώπων στην Τουρκία που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα», ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η δεύτερη που φιλοξενεί το προξενείο.
Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, θα διανέμεται πληροφοριακό υλικό από τοπικούς φορείς, από λαογραφικά και αρχαιολογικά μουσεία διαφόρων περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Καβάλας, καθώς και τα μουσεία μεταξιού του Σουφλίου, ενώ το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει και μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 κληρώθηκαν λαχνοί με τους τυχερούς να κερδίζουν δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το πενθήμερο αφιέρωμα, στις 20 και 21 Ιουνίου 2011, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα διοργανωθούν ειδικές συναντήσεις Business-to-Business στο Σισμανόγλειο Μέγαρο οι οποίες θα είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
..

πρόσκληση Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΔΗ Δοξάτου

πρόσκληση Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΔΗ Δοξάτου
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δοξάτου
Δ/νση: Κύργια, Τ.Κ. 66032
Τηλ. : 25210-69525
Fax : 25210-69526
E-mail: socialdox@doxato.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


Κύργια, 15-06-2011
Αρ.Πρωτ.: 3


ΠΡΟΣ: Τα μέλη του
Διοικητικού Συμβουλίου




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. ΔΟΞΑΤΟΥ


Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Δοξάτου που βρίσκεται στην Μ. Αλεξάνδρου 1 στο Δοξάτο, την 20η Ιουνίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ., για τακτική συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
1. «Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και ορισμός νόμιμου εκπροσώπου και αναπληρωτή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δοξάτου».
2. «Ορισμός διαχειριστών για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δοξάτου».
3. Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου και αναπληρωτή για την παραλαβή των επιταγών και την διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών όψεως των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι και Βρεφικός Σταθμός».
4. «Ορισμός υγειονομικού υπευθύνου για τη Δομή του Βρεφικού Σταθμού».
5. «Ορισμός πρακτικογράφου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δοξάτου και ορισμός της αμοιβής αυτής».
6. «Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του αντικειμένου της Διετούς Σύμβασης Χρηματοδότησης».
7. «Ανάθεση αρμοδιοτήτων, τρόπος εκτέλεσης προμηθειών, εργασιών οικονομικού έτους 2011».
8. «Συγκρότηση επιτροπής προμηθειών του άρθρου 46 της ΥΑ11389/1993 (ΕΚΠΟΤΑ) με σκοπό τη διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών για το οικονομικό έτος 2011».
9. «Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών του άρθρου 67 του ΠΔ 28/1980 με σκοπό την παραλαβή εργασιών για το οικονομικό έτος 2011».
10. «Ορισμός τριμελούς επιτροπής επιλογής προσωπικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δοξάτου».
11. «Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση έργου ειδικότητας ΠΕ Ιατρού Παιδιάτρου για την κάλυψη αναγκών του προγράμματος ‘Βρεφικός Σταθμός’»
12. «Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση έργου ειδικότητας Δασκάλου Θεάτρου για την λειτουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Δοξάτου.»
13. «Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση έργου εικότητας ΠΕ Ιατρού Παθολόγου για την κάλυψη αναγκών του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.»
14. «Πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού μεγάλης διάρκειας περιόδου 2010 – 2011.»
15. «Εντολή πληρωμής μισθοδοσίας προσωπικού μέσω τραπέζης».
16. «Καθορισμός τιμής για τις διαφημιστικέ καταχωρήσεις στην εφημερίδα του Δήμου Δοξάτου».
17. «Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου για την υπογραφή της σύμβασης με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι»
18. «Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου για την υπογραφή της σύμβασης με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το πρόγραμμα Βρεφικός Σταθμός».
19. «Προσφορά για την ενεργοποίηση της Τράπεζας Ρουχισμού».
20. «Περιορισμός τραπεζικών λογαριασμών που προκύπτουν από την συγχώνευση των δυο Κοινωφελών Επιχειρήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση της επιχείρησης».
21. «Έγκριση δαπανών για το διάστημα από 01/05 έως 31/05/2011».
22. «Τρόπος επικύρωσης και αποδοχής της πρόσκλησης προς Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε μέλος του Δ.Σ.».
23. «Έγκριση ή μη της αίτησης του Καλαφάτη Στυλιανού για την ένταξή του στο ειδικό τριετές πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη ατόμων με αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.)».








Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ Δοξάτου.


Βογιατζής Θωμάς

ΠΗΓΗ: http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2096&Itemid=26