.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (17)


       
ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17

Την Πέμπτη,  25 Ιουνίου 2015, στο Δημαρχείο Καλαμπακίου κλήθηκε σε τακτική συνεδρίαση  (13η) και ώρα 18:30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου.
Παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι με την έναρξη των τακτικών θεμάτων: 21/27 (2/3 από την Ανοιχτή Παρέμβαση, 6/8 από τη Μείζονα Αντιπολίτευση, 12/15 από τη Συμπολίτευση και 1 ανεξάρτητος).
Για τα διαδραματισθέντα πριν την συζήτηση των τακτικών και των  εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων θα επανέλθουμε σύντομα με νέο Δελτίο Τύπου.
Εκτός Ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν δύο θέματα, τα οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα:
1ο θέμα: «Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Δράμας και Δοξάτου για την υποστήριξη άσκησης αρμοδιότητας της πλύσης κάδων απορριμμάτων του Δήμου Δοξάτου».
2ο θέμα: «Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Κάτω Νευροκοπίου και Δοξάτου για την υποστήριξη άσκησης αρμοδιότητας της αντικατάστασης καμένων λαμπτήρων  του Δ. Δοξάτου»
Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα τακτικά θέματα, από τα οποία τα παρακάτω ψηφίστηκαν ομόφωνα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ»
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 
ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ που κατοικούν στα όρια της Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ»
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: ΑΠΟ 13-7-2015 ΕΩΣ 5-8-2015
ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:
• Είτε ιδιωτικά, με τη χρήση των κωδικών της Γ.Γ.Π.Σ. (ΤΑΧΙS)
• Είτε μέσω των Δήμων της Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ
Η αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υ.Δ.
Ισχύουν τα παρακάτω Κριτήρια:
Α. Εισοδηματικά.
Το εισόδημα του ωφελούμενου, όπως προκύπτει από την φορολογική δήλωση του τελευταίου οικονομικού έτους, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα παρακάτω όρια πραγματικού εισοδήματος: 3.000 € ετησίως για μεμονωμένο άτομο και 4.500 € ετησίως για το ζευγάρι, προσαυξανόμενο κατά 1.500 € για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 900 € ετησίως για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας. Στη μονογονεϊκή οικογένεια (οικογένεια που προστατεύεται από έναν μόνο γονέα, άγαμο, σε χηρεία ή διαξευγμένο) το πρώτο εξαρτώμενο ανήλικο μέλος λογίζεται ως ενήλικας.
Β. Περιουσιακά.
α. Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 115.000 ευρώ κατ’ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 20.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 250.000 ευρώ.
β. Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λ.π. να μην υπερβαίνει για το τελευταίο οικονομικό έτος το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για τη λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
Κ.Ε.Π. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ , ΚΥΡΓΙΩΝ
ΤΗΛ.: 2521352602 & 2621352205

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/mixalis.papazoglou.92?fref=nf

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟ - www.sportdrama.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
Γιώργος Γεωργιάδης: «Συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές μου και την άψογη συνεργασία»

Φέτος κουβαλούσε στο πρωτάθλημα τον τίτλο του πρωταθλήματος που είχε κατακτήσει την περσινή χρονιά. Φέτος όμως θα ήταν πολύ δύσκολο να επαναλάβει κάτι παρόμοιο, με την φυγή βασικών παικτών και την μερική ανανέωση που έγινε στην ομάδα. Τελικά το Δοξάτο έκανε μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου έφτασε μέχρι την φάση των 8.
Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 9η θέση με 42 βαθμούς, έχοντας 11νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες με τέρματα 38-33. Στα εντός έδρας παιχνίδια το Δοξάτο είχε 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 20-17, ενώ εκτός έδρας είχε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 18-16.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Αναβολή πληρωμής τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Δοξάτου Ακύρωση συναυλίας Νίκου Ζιώγαλα

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
10/07/2015
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)τηλ./fax 2521352400 / 2521352406email : dimarxos@doxato.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αναβολή πληρωμής τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Δοξάτου Ακύρωση συναυλίας Νίκου Ζιώγαλα
Ο Δήμος Δοξάτου και το Νομικό Πρόσωπου του Δήμου ανακοινώνουν στους δημότες του, ότι τα τροφεία των μικρών παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας μπορούν να πληρωθούν μετά το άνοιγμα των τραπεζών.
Αφουγκραζόμενοι τη δύσκολη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί, δυστυχώς, στη χώρα μας αποφασίστηκε η ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του Νίκου Ζιώγαλα η οποία πιθανόν να μετατεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο όταν οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Ο Δήμος Δοξάτου στέκεται δίπλα στους δημότες του κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική θέση λόγω του γενικότερου κλίματος και τους διαβεβαιώνει ότι με κοινή προσπάθεια όλα τα προβλήματα θα βρούνε τη λύση τους αρκεί να εργαστούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό της πατρίδας μας.Από το Γραφείο Δημάρχου
ΠΗΓΗ: http://www.doxato.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2791&Itemid=26

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους».

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Καλαμπάκι
09/07/2015
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ66031 Καλαμπάκι (Νέο Δημαρχείο)τηλ./fax 2521352400 / 2521352406email : dimarxos@doxato.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Δήμος Δοξάτου στο πλαίσιο προώθησης του πνεύματος του Εθελοντισμού πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους
Με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, υλοποιεί το Εθνικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους».