.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΜΗΣ ΟΧΥΡΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τα ζευγάρια της τρίτης και τέταρτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΔ
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 07:25
Επιμέλεια-σχόλιο:Αντώνης Μπαρμπαρής

(Μέλος της ΕΣΗΕΜΘ του ΠΣΑΤ και της AIPS)

Πραγµατοποιήθηκε το απόγευµα της Παρασκευής 23 Σεπτεµβρίου, στα γραφεία της ΕΠΣ Δράµας, η κλήρωση της τρίτης και τέταρτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράµας.




Η εφηµερίδα ΗΧΩ, ήταν η µόνη που βρέθηκε εκεί και σας µεταφέρει το ρεπορτάζ. Στην τρίτη φάση, συµµετέχουν 31 σύλλογοι και έτσι, θα γίνουν 15 παιχνίδια και µια οµάδα περνάει χωρίς αγώνα.



Αυτή ήταν ο Άρης Φτελιάς που ήδη σκέφτεται την τέταρτη φάση. Στο πρόγραµµα που θα διαβάσετε παρακάτω, οι πρώτες οκτώ αναµετρήσεις θα πραγµατοποιηθούν στις 5 Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες στις 12 του ίδιου µήνα.



Οι ηµεροµηνίες τέλεσης των αγώνων για την τέταρτη φάση, δεν έχουν οριστεί ακόµα. Να αναφέρουµε ακόµα, πως όποια οµάδα µικρότερης κατηγορίας επιθυµεί αλλαγή της έδρας, µπορεί να το πράξει στέλνοντας ένα fax στα γραφεία της ΕΠΣ Δράµας, µε τα έξοδα τέλεσης του αγώνα, να βαρύνουν την ίδια ανάλογα µε την κατηγορία που αγωνίζεται.



Να σας ενηµερώσουµε πως στη 1 και 2 Οκτωβρίου, ξεκινά και το παιδικό πρωτάθληµα, µε τους γεννηθέντες 1997-98 να είναι χωρισµένοι σε δυο οµίλους (Σάββατο 1/10-Ώρα έναρξης 11 π.µ.)και ένας όµιλος να είναι οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από το 1999 και µετέπειτα (Κυριακή 2/10-Ώρα έναρξης 11 π.µ.).



Γ΄ Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Δράµας



Τα ζευγάρια της 5ης Οκτωβρίου



Κουδούνια – Φωτολίβος

Προάστιο – Παρανέστι

Μαυρόβατος – Βώλακας

Αργυρούπολη – Άγιος Αθανάσιος

Γ.Σ. Δόξα Δράµας – Αµπελόκηποι

Ερµής Οχυρού – Δοξάτο
Πετρούσα – Αλιστράτη

Ξηροπόταµος - Κύργια



Τα ζευγάρια της 12ης Οκτωβρίου



Ν.Αµισός – Μοναστηράκι

Ψηλή Ράχη – Περιθώρι

Χωριστή – Κ.Βρύση

Νευροκόπι – Γραµµένη

Καστρινός – Μαυρολεύκη

Πανδραµαικός – Σιταγροί

Αρκαδικός – Ανακάλυψη



Τα ζευγάρια της 4ης φάσης



Προάστιο – Παρανέστι µε το νικητή Ν.Αµισός – Μοναστηράκι

Ξηροπόταµος – Κύργια µε το νικητή Μαυρόβατος – Βώλακας

Ψηλή Ράχη – Περιθώρι µε το νικητή Αρκαδικός – Ανακάλυψη

Κουδούνια – Φωτολίβος – Φτελιά

Ερµής Οχυρού – Δοξάτο µε το νικητή Πανδραµαικός – Σιταγροί
Πετρούσα – Αλιστράτη µε το νικητή Γ.Σ. Δόξα Δράµας – Αµπελόκηποι

Καστρινός – Μαυρολεύκη µε το νικητή Αργυρούπολη – Άγιος Αθανάσιος

Χωριστή – Κ.Βρύση µε το νικητή Νευροκόπι – Γραµµένη

ΠΗΓΗ: http://www.hxo.gr/news/index.php?option=com_content&view=article&id=720:2011-09-26-05-25-30&catid=30:2010-03-23-06-43-46&Itemid=39

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ κ. ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΘ

Πρώτη Περιφερειακή Ένωση Δήμων στην ΑΜΘ
απο admin– 21/09/2011
Δημοσιεύτηκε: ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
Με την αναμενόμενη επικράτηση της παράταξη των Δημάρχων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης της πρώτης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στην ΑΜΘ (που αντικαθιστά τις μέχρι σήμερα γνωστές ΤΕΔΚ), που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κομοτηνή .

Η Γενική Συνέλευση και η ψηφοφορία έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο έξω από την Κομοτηνή , με τη συμμετοχή 120 ψηφοφόρων σε σύνολο 125 εκπροσώπων, εκ των οποίων 22 δημάρχων και 103 εκπροσώπων δημοτικών συμβουλίων από την ανατολική Μακεδονία και Θράκης.

Το ψηφοδέλτιο «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας ΑΜΘ» του οποίου ηγήθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σημιτσής, σε σύνολο 120 ψηφισάντων, πήρε 72 ψήφους και 13 από τις 21 έδρες απέναντι στην παράταξη «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» με επικεφαλής το Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη πήρε 45 ψήφους και κατέλαβε 8 έδρες.

Από την Ξάνθη εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΠΕΔ οι Μιχάλης Στυλιανίδης, Βασίλης Τσολακίδης, Στέλιος Χατζηευαγγέλου και Χρήστος Πούλιος ενώ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Φίλιππος Φιλίππους
Αναλυτικά τις έδρες κατέλαβαν

«Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας ΑΜΘ»
Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων)Δήμαρχοι: Καδή Ισμέτ, Πετρίδης Γεώργιος, Σιμιτσής Κωνσταντίνος, Τσολακίδης Βασίλειος, Χανός Γεώργιος, Χαρακίδης Κυριάκος, Χατζηευαγγέλου Στυλιανός, Χατζηλαζάρου Αναστάσιος.

Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αμέτ Σαλή, Αμούτζας Κυριάκος, Καμπούρ Μητάτ, Κογιομτζής Μιχαήλ, Μπακιρτζίδης Αργύριος, Ντεμίρης Αθανάσιος, Πούλιος Χρήστος, Τιμοσίδης Γρηγόριος, Τσομπανόπουλος Ευάγγελος, Χαμαλίδης Ελευθέριος.

Για τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.Αμέτ Σαλή, Αμούτζας Κυριάκος, Κογιομτζής Μιχαήλ, Μπακιρτζίδης Αργύριος, Ντεμίρης Αθανάσιος, Τιμοσίδης Γρηγόριος



«Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση»
Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Δήμαρχοι: Λαμπάκης Ευάγγελος, Μιχαηλίδης Σάββας, Πατσουρίδης Παρασκευάς, Στυλιανίδης Μιχαήλ

Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αθανασιάδης Θεόδωρος, Γκότσης Νικόλαος, Κοτσάκης Δημήτριος, Μαργαρίτης Θωμάς, Μαυρίδης Βασίλειος, Τοπαλούδης Ιωάννης, Φιλόσογλου Ιωάννης

Για τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.Καλλιοντζής Θεόδωρος, Μαρασλής Ευάγγελος, Τοκαμάνης Χρήστος, Φιλίππου Φίλιππος



Για το εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι εξής 3 σύμβουλοι με αναλογία 2 προς 1, οι εξής: Γραμμενίδης Ιωάννης, Λύσσελης Άγγελος, Ξουλόγης Βασίλειος

Το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τη διαδικασία προβλέπει ότι στην Κέντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος συμμετέχουν αυτοδίκαια όλοι οι Δήμαρχοι (όπως και στην ΠΕΔ) καθώς και εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που αναδείχτηκαν από τη σχετική λίστα με αναλογία 6 προς 4 υπέρ της παράταξης του Κ. Σημιτσή.

Στην ΚΕΔΕ, στη Διοίκηση της οποίας στοχεύει να συμμετάσχει ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, εκλέγονται μόνο όσοι δεν έχουν καταλάβει αξίωμα Προέδρου σε Περιφερειακή Επιτροπή. Στην ΠΕΔ της ΑΜΘ αναμένεται ότι ο Κωστής Σημιτσής θα αναδεχθεί σε πρώτο Πρόεδρο. Το Προεδρείο θα συγκροτηθεί σε σώμα όταν συγκληθεί από το μέλος με τις περισσότερες ψήφους.Ερωτηθείς ο κ. Σιμιτσής σχετικά με τη διαδικασία εάν θεωρεί ότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις για ένα κοινό ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ανέφερε πως «ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο όμως από τη στιγμή που κατεβαίνουμε στην ΚΕΔΕ με παρατάξεις δε θα μπορούσε να υπάρξει κι εδώ κοινό ψηφοδέλτιο. Πρέπει να διαχωριστούμε προσωρινά πιστεύω καθώς επαναλαμβάνω ότι τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κοινά. Έχουμε ορισμένες διαφορές και δεν πρέπει να τις ξεχνάμε. Η παράταξη μας πάλεψε για τον Καλλικράτη και την μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση. Η παράταξή μας ιστορικά έκανε τις μεγάλες τομές παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις πολλές φορές των άλλων δυνάμεων. Η παράταξη μας οδήγησε στον Καλλικράτη, προηγουμένως είχε φτιάξει τον Καποδιστρία, θεσμούς που βοήθησαν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τη διοίκηση και την οικονομία της χώρας μας να περπατήσουν. Βεβαίως ο Καλλικράτης ήρθε σε μια κακή συγκυρία για όλους μας ωστόσο πιστεύω ακράδαντα εάν δεν υπήρχε ο Καλλικράτης τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών θα ήταν πιο οξυμένα. Από αυτήν την άποψη πιστεύω ότι σ’ αυτήν τη φάση καλά κάνουμε κι έχουμε δυο ψηφοδέλτια, σημασία έχει από εκεί και πέρα να μην επικρατεί διχαστική ατμόσφαιρα και πράγματι δεν επικράτησε στη σημερινή συνέλευση». Ρεπορτάζ : Μπάμπης Καλπάνης – xanthipress.gr

ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/?p=19011

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου την Τετάρτη 28 Σεπ 2011


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου
Π Ρ Ο Σ
Τον κ. Δήμαρχο
Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
Τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων.
Τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Νέων


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στις 28/9/2011 ημέρα Τετάρτη, και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρήστου και Γαλάτειας-Ελισάβετ Κρικοπούλου» στο Καλαμπάκι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1ο Θέμα: Αποδοχή χρημ/σης (25% της δόσης του 2011) ποσού 94.157,04€ (59.524,48€ για λειτουργικές δαπάνες και 34.632,56€ για επενδύσεις-έργα) σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3756/2009.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
2ο Θέμα: Αποδοχή χρημ/σης ποσού 6.800,00€ για καταβολή μισθοδοσίας μετατασσόμενων υπαλλήλων από ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ & ΟΑΣΑ.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
3ο Θέμα: Αποδοχή χρημ/σης ποσού 65.816,00€ για πληρωμή 1ου λογαριασμού του έργου «Βελτίωση υποδομών σχολικών εγκαταστάσεων Δήμου Δοξάτου»
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
4ο Θέμα: Έγκριση ή μη της αριθ.2/2011 απόφασης της Δ.Ε.Π. σχετικά με την κατανομή της γ δόσης 2011 ποσού 37.328,94€ στις σχολικές επιτροπές Δήμου Δοξάτου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
5ο Θέμα: Τροποποίηση της αριθ. 109/2011 απόφασης Δ.Σ που αφορά τον ορισμό μελών Δ..Σ. της σχολικής επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Δοξάτου.
(Εισηγητής: Σαραπάρης Κων/νος)
6ο Θέμα: Τροποποίηση της αριθ. 110/2011 απόφασης Δ.Σ που αφορά τον ορισμό μελών ΔΣ της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Δοξάτου.
(Εισηγητής: Παπάζογλου Μιχαήλ)
7ο Θέμα: Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Δοξάτου οικ. Έτους 2011.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
8ο Θέμα: Αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος Δήμου Δοξάτου οικ. Έτους 2011.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
9ο Θέμα: Ορισμός Δημ.Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή του άρθρου 8 του Ν.1590/86.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
10ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση τομών Οδών Τ.Δ. Αγίου Αθανασίου», προϋπολογισμού 9.996,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
11ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστου χώρου στο Τ.Δ Κυργίων» προϋπολογισμού 10.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
12ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Καλαμώνα (Β φάση)» προϋπολογισμού 9.800,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
13ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης όμβριων στο Τ.Δ Δοξάτου» προϋπολογισμού 12.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
14ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διάστρωση με αμμοχάλικο και 3Α σε αγροτική οδό του Τ.Δ Δοξάτου» προϋπολογισμού 12.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
15ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση αποκατάστασης κτιρίου Λαογραφικού Μουσείου Καλαμπακίου» προϋπολογισμού 7.425,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
16ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων οδού Μ.Αλεξάνδρου Φτελιάς» προϋπολογισμού 50.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
17ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις πεζοδρομίων Δ.Δ Αγοράς & Πηγαδίων Δήμου Δοξάτου» προϋπολογισμού 198.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
18ο Θέμα: Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Έργα Αντιπλημμυρικής προστασίας ανατολικού τμήματος Δ.Δ Δοξάτου» προϋπολογισμού 54.000,00€
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
19ο Θέμα: Έγκριση ή μη 1ου Α.Π του έργου «Έργα οδοποιίας Τ.Δ Δοξάτου»
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
20ο Θέμα: Ορισμός του Ε.Ο.Τ ως φορέα πρότασης και υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη & αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής των Πηγών Κεφαλαρίου (Πηγές Κυργίων, Κεφαλαρίου, Βοϊράνης)» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα και Ανταγωνιστικότητα»
(Εισηγητής: Τεχν.Υπηρεσία)
21ο Θέμα: Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημάρχου στη Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους και ψήφιση πίστωσης.
(Εισηγητής: Δήμαρχος)
Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΠΗΓΗ: http://dramacity-mailxart.blogspot.com/2011/09/blog-post_25.html


Σημείωση "Δοξατινών Νέων": Στην φωτογραφία το Δημαρχείο του Δήμου Καλαμπακίου(!) στο οποίο διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου..

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Εφ. Χουριέτ 24-9-2011



Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Η ομάδα των Τούρκων χάκερ της Ημισελήνου που ζούνε στο εξωτερικό και είχαν ανακοινώσει πως κήρυξαν πόλεμο ενάντια στην ομάδα Anonymous που είχε επιτεθεί σε επίσημες ιστοσελίδες της Τουρκίας, ανακοίνωσε πως αρχίζει ψηφιακό πόλεμο ενάντια στις κυβερνήσεις της Κύπρου και του Ισραήλ.


Με βάση την είδηση του πρακτορείου Ντογάν σε συνάντηση που έγινε στο Άκτσαϊ του Μπαλικεσίρ, οι ιδρυτές της ομάδας της Ημισελήνου – που είναι γνωστή ως ο πρώτος ψηφιακός στρατός- με τα κωδικά ονόματα Τζεντκάν, Μπαρμπαρός και Κερεμσάχ Νογιάν αποφάσισαν να επιτεθούνε.

Οι ανώτατοι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα προβούνε σε ευρείες επιθέσεις σε χώρες της Ε.Ε. , του Ισραήλ και του Ελληνοκυπριακού τομέα. Ανέφεραν πως στόχος των επιθέσεων δεν θα είναι η προσωρινή ζημιά αλλά πως θα υπάρξει στόχευση για κατάρρευση και του σέρβερ, ενώ ανέφεραν πως ιδιαίτερα θα στοχευτούνε οι στρατιωτικοί σέρβερ.

Σε περίπτωση που υπάρξει μια οποιαδήποτε επέμβαση στα τουρκικά πλοία στην Μεσόγειο, οι υπεύθυνοι της ομάδας θα καταλάβουν τις τραπεζικές ιστοσελίδες Κύπρου και Ελλάδας και θα καταρρίψουν το τραπεζικό σύστημα.

Ανέφεραν πως εντόπισαν σοβαρές ελλείψεις στην ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και ότι κατέχουν τις γνώσεις και την ικανότητα να το καταρρίψουν. Οι αρμόδιοι της ομάδας της Ημισελήνου ανέφεραν ότι μέχρι σήμερα έχουν ¨χακέψει¨ εκατοντάδες ιστοσελίδες όπως της Μοσάντ και του Πενταγώνου και έδωσαν μηνύματα καταγγελίας της τρομοκρατίας.

ΠΗΓΗ: http://tourkikanea.gr/2011/09/25/siber/#more-10319