.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
«ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1984
Τ.Κ 66300 ΔΟΞΑΤΟ Δοξάτo 30/03/2011
Τηλ. &FAX 2521068918 Αρ.Πρωτ. ……….
Kιν. Προέδρου 6932436167


ΘΕΜΑ : « ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ »

Το Σάββατο 22/1/2011, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, η ετήσια κοπή πίτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, καθώς και οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2010.
Παρών στην εκδήλωση ήταν εκ μέρους του Δήμου Δοξάτου ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δοξάτου κ. Κουρσιούμης Σταμάτης , ένας άνθρωπος του αθλητισμού μιας και για χρόνια πρόσφερε σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας των «Φιλίππων» Δοξάτου αλλά και ως βετεράνος αθλητής συμμετείχε στον Λαϊκό Δρόμο 10.000μ. Δοξάτο-Δράμα.
Παρών επίσης και ο πρώην αθλητής του Συλλόγου μας και νυν τοπικός σύμβουλος κ.Καρασαββίδης Ιωάννης.
Από την πλευρά του συλλόγου παρών ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και παλιά δόξα του Ελληνικού στίβου κ.Πολυχρονάκης Αθανάσιος.
Από του αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας που βραβεύτηκαν φάνηκε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά , καθώς οι δύο προπονητές του συλλόγου κ.Μουλιστάνος Αθανάσιος και Χατζηδημητρίου Γεώργιος προσπαθούν καθημερινά και με στόχο να υπάρχει συνέχεια στις επιτυχίες και στα ρεκόρ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:

1) Λίγα Παναγιώτα , στο αγώνισμα της σφαιροβολίας
2η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων το 2009
3η νίκη στο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2009
10η νίκη στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Ολυμπιακής Νεότητας στο Τάμπερε της Φιλανδίας το 2009 με την Εθνική Ομάδα Παίδων-Κορασίδων
6η νίκη στο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2010
Η Παναγιώτα τελείωσε το Γενικό Λύκειο Δοξάτου το έτος 2010 και επέτυχε να εισαχθεί στο τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Θες/νίκης. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Παραμένει αγωνιστική αθλήτρια του συλλόγου μας, προπονείτε καθημερινά και συνεχίζει έτσι τις επιτυχίες της.

2)Κοντρόπουλος Δημήτριος, στο αγώνισμα του άλμα σε ύψος
3η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2010
3η νίκη στην Διεθνή συνάντηση στην Κύπρο με ρεκόρ 1,95μ.
Ο Δημήτρης είναι ένα από τα ταλέντα του συλλόγου μας, είναι μαθητής του Γενικού Λυκείου Δοξάτου με άριστες επιδόσεις στα μαθήματα. Του ευχόμαστε να επιτύχει τους στόχους του στις σπουδές του και στον αθλητισμό.

3) Μαλλελίδου Αθανασία στο αγώνισμα του ακοντισμού
9η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων το 2010.
Η Νάνσυ είναι πολύ καλή μαθήτρια του Γυμνασίου Δοξάτου και μία από τις μεγάλες ελπίδες του συλλόγου μας.


4) Ουζούνογλου Λάζαρος στο αγώνισμα του ακοντισμού
14η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2010
Ο Λάζαρος προσέφερε για αρκετά χρόνια στο σύλλογό μας και έχει καταφέρει σημαντικά ρεκόρ. Σήμερα ως τελειόφοιτος του Γενικού Λυκείου Δοξάτου και μελλοντικός φοιτητής δεν προπονείτε καθημερινά γιατί πλέον ο στόχος του είναι να περάσει σε σχολές με υψηλές βάσεις, κάτι που του το ευχόμαστε ολόψυχα. Από του χρόνου όμως θα είναι σε θέση να αγωνίζεται για το σύλλογό μας και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

5)Παρασκευούδη Σταματία στο αγώνισμα της σφαιροβολίας
15η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το 2010 και
1η νίκη στο Διασυλογικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (το οποίο διεξάγει για πρώτη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Δοξάτου)
Η Σταματία είναι μαθήτρια της Γ΄Λυκείου , της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές και ελπίζουμε του χρόνου ως φοιτήτρια να μπορεί να προπονείται και να συνεχίσει έτσι τις επιτυχίες της.

6) Μυλοπούλου Αναστασία στο αγώνισμα των δρόμων ταχύτητας
16η νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το 2010
Η Νατάσα είναι μαθήτρια της Β΄Λυκείου και ένα από τα ταλέντα του συλλόγου μας. Οι επιδόσεις της και κυρίως η μεγάλη αγωνιστική της διάθεση στους αγώνες μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της στους δρόμους ταχύτητας 100 και 200 μέτρων

Ως διοίκηση του συλλόγου συγχαίρουμε όλα τα παραπάνω παιδιά που βραβεύτηκαν αλλά και όλα τα παιδιά του συλλόγου που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα μαζί με τους προπονητές τους. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τους γονείς των παιδιών που στέλνουν τα παιδιά τους στο στίβο, έρχονται στους αγώνες και βοηθούν υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο και το σύλλογο και τα παιδιά τους και τέλος πρέπει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δοξάτου και τον κύριο Δήμαρχο προσωπικά για την αμέριστη βοήθεια ηθική και πρακτική που πάντα μας προσφέρετε όποτε και αν του το ζητήσαμε. Περιληπτικά να σας αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα τοποθετήθηκε νέο στρώμα για το αγώνισμα του ύψους και νέος κλωβός για τα αγωνίσματα των ρίψεων.

Ως σημερινή διοίκηση του αθλητικού συλλόγου Δοξάτου οφείλουμε να συνεχίσουμε και εμείς με την σειρά μας να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες προπονήσεων, να εξυπηρετούνται καλύτερα οι προπονητές και οι αθλητές και να προσφέρουμε την συμπαράστασή μας σε όλα τα παιδιά που αφιερώνουν από τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους και προπονούνται στο σύλλογό μας. Γι΄αυτό το λόγο επόμενος στόχος μας θα είναι να βελτιώσουμε τουλάχιστον το δρόμο των 100μ. με επίστρωση ταρτάν για την καλύτερη και ασφαλέστερη προετοιμασία των αθλητών μας.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΑΘ. ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΑΘ.