.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΜ-Θ Οι δήμαρχοι και αντισταθμιστικά οφέλη από τον TAP

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΜ-Θ

Οι δήμαρχοι και αντισταθμιστικά οφέλη από τον TAP

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγωγός TAP
Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Χρήστος Μέτιος
Δήμος Κομοτηνής
Γιώργος Πετρίδης
Τα προβλεπόμενα κονδύλια πρέπει να απορροφηθούν και τα έργα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να ολοκληρωθούν μέσα στο διάστημα των τριών ετών 
Σε σύσκεψη συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος τους δημάρχους των δήμων της Περιφέρειας από όπου θα διέρχεται ο Διαδριατικός Αγωγός φυσικού αερίου (TAP).
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή, ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο δήμαρχος Προσοτσάνης Άγγελος Λύσελης και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Νέστου Νίκος Βαλσαμίδης.   
Ο κ. Μέτιος είχε την πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης σε συνέχεια της σύσκεψης που συμμετείχε ο ίδιος στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη συμμετοχή επίσης των περιφερειαρχών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, αναφορικά με τον προγραμματισμό των έργων κοινωνικής ευθύνης που θα υλοποιήσει η εταιρεία TAP AG στις περιοχές διέλευσης του αγωγού.
Στη σύσκεψη με τους δημάρχους συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας και συντονισμού των ενεργειών ανάμεσα στην Περιφέρεια και τους Δήμους, δεδομένου ότι τα προβλεπόμενα κονδύλια πρέπει να απορροφηθούν και τα έργα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να ολοκληρωθούν μέσα στο διάστημα των τριών ετών που υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει η κατασκευή του αγωγού. 

ΠΗΓΗ: https://www.xronos.gr/koinonia/oi-dimarhoi-kai-antistathmistika-ofeli-apo-ton-tap

Δημήτρης Δαλακάκης: «Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας»

Δημήτρης Δαλακάκης: «Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας»

Δημήτρης Δαλακάκης: «Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας»

 03,Μαρ 2017
 Έγραψε η  
    • Συνδεθείτε με το DRAMAnia.gr
    •  
    •  
    •  
    •  
Σας αρέσει το άρθρο; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Δοξάτου και δήλωση του Δημάρχου αναφορικά με τον τουριστικό οδηγό που διένειμε η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στον οποίο αναφέρονται τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία.
- Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δράμας
- Αν δεν διορθώσετε το ολίσθημά σας άμεσα και έμπρακτα, ο Δήμος Δοξάτου θα αποχωρήσει από την Αναπτυξιακή Δράμας
 Δημήτρης Δαλακάκης
Δήμαρχος Δοξάτου

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τον τουριστικό οδηγό που διένειμε, η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας και στην τελευταία του σελίδα παρουσιάζει σε χάρτη των Βαλκανίων τα Σκόπια με την ονομασία Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.
Ο Δήμαρχος Δοξάτου σε δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε: «Ως Έλλην δεν μπορώ παρά να είμαι αγανακτισμένος με το μέγιστο σφάλμα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας. Η Μακεδονία είναι μόνο μία και μόνο Ελληνική κύριοι. Πώς τολμάτε να αφήνετε σε έγγραφά σας να περνάει η σκοπιανή προπαγάνδα; Ως Δήμαρχος του Ηρωικού Δήμου Δοξάτου σας προειδοποιώ κύριοι πως αν δεν διορθώσετε το ολίσθημά σας άμεσα και έμπρακτα, ο Δήμος Δοξάτου θα αποχωρήσει από την Αναπτυξιακή Δράμας».
ΠΗΓΗ: http://dramania.gr/topikes/item/28460-dimitris-dalakakis-i-makedonia-einai-mono-mia-kai-mono-elliniki-kyrioi-tis-anaptyksiakis-etairias-dramas

ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας


Πέμπτη, 2 Μαρτίου, 2017 - 11:00
ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER

Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σκόπια
Αναπτυξιακή Δράμα
Σωτήρης Μποταΐτης
Αργύρης Πατακάκης
Μανώλης Χατζόπουλος
Leader
Άμεση αντικατάσταση του εντύπου ζήτησε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος
«Στον ύπνο» έπιασε τον γενικό διευθυντή της Αναπτυξιακής Δράμας, Μανώλη Χατζόπουλο, και τον πρόεδρό της, Αργύρη Πατακάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Αναγέννησης Σωτήρης Μποταΐτης

Διονύσης Βοργιάς
Μια κατά τα λοιπά υγιής Aναπτυξιακή «χρεώνεται» ένα καίριο λάθος, καθώς -χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα Leader- η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Δράμας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ», στο πλαίσιο ανάδειξης των πλούσιων δράσεων που υλοποιεί μέσω Leader διένειμε οδηγό-βιβλίο, σε ξένη γλώσσα για τουριστικούς σκοπούς, στον οποίο στην τελευταία σελίδα παρουσιάζεται χάρτης των Βαλκανίων με τα Σκόπια ή ΠΓΔΜ (FYROM) ως «Μακεδονία».