.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Σε ισχύ η περίθαλψη ανασφάλιστων μόνο με το ΑΜΚΑ τους

ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σε ισχύ η περίθαλψη ανασφάλιστων μόνο με το ΑΜΚΑ τους ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΜΚΑ 04/04/2016 - 17:20 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) 

Σε ισχύ η περίθαλψη ανασφάλιστων μόνο με το ΑΜΚΑ τους Share Like us Tweet Follow us Plus One Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με τις «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο  Σύστημα Υγείας». 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας η ΚΥΑ διασφαλίζει τη δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας για τους ανασφάλιστους πολίτες, με απλή επίδειξη του ΑΜΚΑ τους, ενώ παράλληλα καταργούνται οι τριμελείς επιτροπές των νοσοκομείων για το σχετικό θέμα. To υπουργείο Υγείας, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υπογράφηκε η σχετική ΚΥΑ σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου 4368/2016 (παράλληλο πρόγραμμα) που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για τους ανασφάλιστους. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΙΝΟΥ κ. ΣΤ. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το συγκριτικό πλεονέκτημα ύπαρξης του Εθνικού Πάρκου στην Οροσειρά Ροδόπης

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Συνέντευξη του κ.Κεχαγιόγλου Σταύρου - Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης στο ihunt.gr
 
Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης (ΕΠΟΡ)
 
Κύριε Κεχαγιόγλου πείτε μας λίγα λόγια για το Εθνικό Πάρκο Ροδόπης (ΕΠΟΡ) και πότε ιδρύθηκε.
Το ΕΠΟΡ καταλαμβάνει έκταση 1.731.150 στρέμματα, με βόρεια όρια τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από την περιοχή του Κ. Νευροκοπίου Δράμας έως την περιοχή του Δημαρίου Ξάνθης και νότια όρια τις βορειανατολικές πλαγιές του Φαλακρού όρους και τον ποταμό Νέστο. Το ΕΠΟΡ  ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 σύμφωνα με την ΚΥΑ 40379/01-10-2009. Είναι στελεχωμένος με 6 άτομα επιστημονικό προσωπικό (μέσω ΑΣΕΠ) και 6 άτομα επόπτες – φύλακες. Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Μεσοχώρι Παρανεστίου.