.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

5,6 εκ. Ευρώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Δοξάτου

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Πριν από 3,5 χρόνια περίπου, στην εφημερίδα που εξέδιδε τότε ο Δήμος Δοξάτου με τίτλο "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ" υπήρχε πρωτοσέλιδος τίτλος : "Ακόμα ένα βήμα κοντά στο έργο του βιολογικού καθαρισμού" (φώτο).. Ας ελπίσουμε να ολοκληρωθεί κάποτε αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας..



Παρακάτω η ανάρτηση για την πρόσφατη εξαγγελία για τον Βιολογικό καθαρισμό από την ιστοσελίδα www.dramini.gr.

5,6 εκ. Ευρώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Δοξάτου

Ολοκληρώνεται και επαναλειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός του Δοξάτου.
viologikos doxatou
Την ολοκλήρωση της μονάδας βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Δοξάτου επιχειρεί ο νέος Δήμαρχος  Δημήτρης Δαλακάκης. Ο κύριος Δαλακάκης στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα εξασφάλισε το ποσό των 5.6 εκ ευρώ, για το έργο με τίτλο  «Αντικατάσταση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου μας και η κατασκευή εξωτερι-κών δικτύων σύνδεσης των οικισμών του Δήμου Δοξάτου». Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλή-ρου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020 και είναι προϋπολογισμού 5,649,867.14€.  Πρόκειται  για ένα από Προγράμματα του ΕΣΠΑ για την Ελλάδα που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σημειώνεται ότι ο Βιολογικός Καθαρισμός Δοξάτου δυναμικότητας 22000 περίπου ατόμων είχε ξεκινήσει επί Δημαρχείας Σταύρου Δαϊλάκη, λειτούργησε για ένα μικρό διάστημα και σταμάτησε να λειτουργεί λόγο του μεγάλου κόστους.
Με το νέο κονδύλι η μονάδα θα συνδεθεί με όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και θα καλύψει πλέον τις ανάγκες του διευρυμένου δήμου.
Ο Δήμαρχός δήλωσε  σχετικά: «οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Α. Μ.Θ. κ. Παυλίδη καθότι υποστήριξε σθεναρά το δίκαιο αίτημα του Δήμου μας προς το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να επιτύχουμε αίσια έκβαση και να ενταχθεί τελικά ένα έργο υψίστης σημασίας για τις υποδομές του Δήμου μας και την προάσπιση της υγείας των συνδημοτών μας».
dramini.gr
ΠΗΓΗ: http://www.dramini.gr/65-%CE%B5%CE%BA-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B4/

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΟΞΑΤΟΥ - 28 ΟΚΤ 2014 - ΒΙΝΤΕΟ Γ. ΚΑΡΑΒΕΛΙΔΗ