.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

τα 8 απο τα 10 γκολ του φιλικού αγώνα των Φιλίππων με την Κ-19 Δόξα Δράμας (7-3) καθώς και η φάση του τραυματισμού του Βράτζα - 24 Αυγούστου 2013

















ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - Κ-19 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 7-3 - ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ !



Ο χθεσινός αγώνας ήταν από αυτούς, τους λίγους συγκριτικά, στους οποίους ο θεατής δυσκολεύεται να καταλάβει αν η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων ή αν η νικήτρια ομάδα με την εκπληκτική απόδοση που "έπιασε"  έκανε την αντίπαλο της να "δείχνει" περιορισμένων δυνατοτήτων, χωρίς αυτό όμως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πιστεύω πως η συμπαθέστατη ομάδα Κ-19 της Δόξας δεν είναι τόσο αδύναμη. Έδειξε αρκετά καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας με υπομονή, δημιούργησαν μάλιστα και μερικές ακόμη ευκαιρίες εκτός από τα γκολ, κυρίως στο 1ο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν, με την συνολική εμφάνισή τους, πως θα εξακολουθήσουν να κάνουν αυτό που έκαναν με συνέπεια τα προηγούμενα χρόνια, και μάλιστα πιθανώς παίζοντας ακόμη πιο όμορφο αλλά συνάμα και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο : ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ !


ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΑΪΛΑΚΗ Η ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Φάουλ!

 Περιμέναμε να έρθει η Δόξα, περιμέναμε να έρθει ο δικός μας, ο Δοξατινός, πρόεδρος της Δόξας, που "έβαλε το στήθος" μπροστά σε μια πολύ δύσκολη καμπή για τον σύλλογο της Δράμας και μαζί με τους συνεργάτες του ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο.


Περιμέναμε να δούμε από κοντά τα "αστέρια" της Δόξας. Και ναι, έχει η Δόξα "αστέρια" κι ας ακούγεται λίγο δυσάρεστο αυτό για τους εχθρούς της Δόξας (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι δυστυχώς και εντός του νομού, που πανηγυρίζουν μάλιστα όταν τα ταλέντα της περιοχής μας φεύγουν μακριά από τη "φωλιά" των μαυραετών ..).

Και για κάποιους ρομαντικούς που θεώρησαν βέβαιο πως το φιλικό το "έκλεισε" ο Σταύρος με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τους ενημερώνω πως ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος πριν αναλάβει η διορισμένη από το Ειρηνοδικείο Διοίκηση της Π.Α.Ε "Γ.Σ. Δόξα Δράμας" και βέβαια ο νέος προπονητής της Δόξας ο κ. Βασιλακάκης, αλλά η ευθύνη εξακολουθεί να βαρύνει τον επί κεφαλής της Π.Α.Ε.

 Ποιος απ' όλους μας δεν έζησε άραγε τον γνωστό διάλογο, όταν η μοίρα το έφερε να βρεθεί μακριά από την περιοχή μας :

- Από που είστε ; 
- Από τη Δράμα.
-Α, Δόξα Δράμας !

Προσωπικά (και το τονίζω πως εκφράζω τη δική μου γνώμη και μόνο..) το θεωρώ αδιανόητο ένας σύλλογος με τόσο "βαρύ" όνομα, μια ομάδα που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την πόλη και το νομό, όπως το ονοματεπώνυμο σε κάθε άνθρωπο, να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της, άσχετα από τις όποιες αλλαγές στην Διοίκησή της !

Η έλευση των πιτσιρικάδων των κ.κ. Λευκόπουλου και Τσελεμπή θεωρώ πως ήταν ό, τι χειρότερο ενώ όλοι περίμεναν τη Δόξα του κ. Βασιλακάκη!

Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε έγκαιρα να ανακοινωθεί αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα με την Π.Α.Ε "Γ.Σ. Δόξα Δράμας" και αν ήταν εφικτό, να οριστεί μια νέα ημερομηνία..

Οι φωτογραφίες είναι από την κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου του Δοξάτου την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα με την Κ-19 της Δόξας ή όπως αλλιώς λέγεται..


3. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" - ΔΟΞΑΤΟ 23 ΑΥΓ 2013













2. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" - ΔΟΞΑΤΟ 23 ΑΥΓ 2013