.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΠΑΡΜΕΝΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ



Εδώ και 5 μέρες δεν ποτίζεται ο χλοοτάπητας του Δημοτικού Γηπέδου του Δοξάτου και κινδυνεύει να πάει στράφι όλη η προσπάθεια του Δ.Σ. των Φιλίππων Δοξάτου που ξεκίνησε με τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος.

Με μεγάλη προσωπική εργασία και μπόλικο χρήμα από τη τσέπη τους , οι άνθρωποι του Δ.Σ. του συλλόγου "ξήλωσαν" ό, τι είχε απομείνει από τον παλιό χορτοτάπητα, μετέφεραν πολλά φορτηγά χώμα και έριξαν καινούργιο σπόρο, με την ελπίδα να αποκτήσει επιτέλους η ομάδα του Δοξάτου, αλλά και γενικότερα η νεολαία της κωμοπόλεώς μας, ένα αγωνιστικό χώρο, που, αν μη τι άλλο, να μην κρύβει "παγίδες" για την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων..

Γι΄αυτό άλλωστε, τα πρώτα παιχνίδια των Φιλίππων στο πρωτάθλημα που έχουν ορισθεί να γίνουν εντός έδρας θα διεξαχθούν σε άλλο γήπεδο (το πλέον πιθανό στο γήπεδο της Χωριστής), ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο..

Αλλά η ζημιά πιθανώς θα γίνει πολύ νωρίτερα, εξαιτίας μιας βλάβης στην περιοχή που δεν επιτρέπει το κανονικό πότισμα του χλοοτάπητα..

Και φυσικά, κανείς δεν είναι αισιόδοξος για την γρήγορη και μόνιμη επίλυση του προβλήματος από την πλευρά του Δήμου, αφού, ως γνωστόν, η κλασσική  απάντηση των τοπικών "αρχόντων" σε ανάλογα αιτήματα είναι μία: "ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !

Και γιατί το κρατάμε ανοιχτό το "μαγαζί"; 

θα μου πείτε τώρα, και να το κλείσουμε το "κατάστημα" με την επωνυμία "Ο Άπορος Δήμος" ποιος θα στενοχωρηθεί εκτός από τους ίδιους τους Δημότες;

 Η κεντρική εξουσία; 

Μάλλον θα τρέξουν με χαρά στην Τρόϊκα και θα τους πουν  πως γλύτωσαν και άλλα ευρώ αφού δεν θα πληρώσουν τους μισθούς των Δημοτικών υπαλλήλων και των αιρετών της Τ.Α.(αφού έτσι κι αλλιώς, τα άλλα τα έχουν κόψει εδώ και καιρό..) ..





ΔΟΞΑΤΙΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΦΩΤΟ