.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Διαγωνισμό φωτογραφίας διεξάγει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου www.doxato.gr. Εγώ ήδη έστειλα τις δικές μου φωτογραφίες! Εμπρός κι εσείς φίλοι!
Παρακάτω μεταφέρω το σχετικό κείμενο από την ιστοσελίδα του Δήμου..

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Δήμου Δοξάτου.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1.Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν διαμένει.
2.Ο Δήμος Δοξάτου, τα νομικά του πρόσωπα και οι δημοτικές επιχειρήσεις, διατηρούν το δικαίωμα δημοσίευσης-έκθεσης-εκτύπωσης καθώς και χρήσης προβολής τους μέσα από την Πύλη του Δήμου Δοξάτου. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των διακριθέντων φωτογραφιών τους, όπως πιο πάνω, στον Δήμο Δοξάτου και τα νομικά του πρόσωπα, παραιτούμενοι από οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση. Σε περίπτωση χρήσης των εικόνων υποχρεωτικά θα αναγράφεται το όνομα του δημιουργού.
3.Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην ετήσια έκθεση «Καρποί της Γης μας» του Δήμου Δοξάτου. Στην Έκθεση θα προβληθούν οι 80 καλύτερες φωτογραφίες.
4.Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Δοξάτου.
5.Γίνονται δεκτές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με αναλογική ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Σε περίπτωση που έχουν ψηφιοποιηθεί και επεξεργαστεί σε υπολογιστή η επεξεργασία θα πρέπει να είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην παραποιεί την πραγματικότητα. Η επεξεργασία που έχει υποστεί η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να γνωστοποιείται στην επιτροπή αξιολόγησης, με την φόρμα υποβολής του έργου.
6.Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι 5 φωτογραφίες
7.Όλες οι φωτογραφίες θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει ο Δήμος Δοξάτου.
8.Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2009.
9.Η παράδοση των φωτογραφιών πρέπει να γίνει έως και τις 30-06-2009.
10.Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώνεται υποχρεωτικά αλλιώς η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη. Να σημειωθεί ότι η απουσία της αίτησης συμμετοχής θα σημαίνει ακύρωση της συμμετοχής σας. Καντε click εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής.
11.Οι εικόνες θα πρέπει να παραδοθούν σε ένα ψηφιακό δίσκο (CD) με μέγεθος 40Χ60 cm, στα 300 dpi, σε μορφή jpg και το όνομα του κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επώνυμο του δημιουργού με λατινικούς χαρακτήρες(π.χ.Papadopoulos 01κ.λ.π).
12.ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
α).Ηλεκτρονικά :
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες σας πρέπει να σταλθούν μέσω του προσωπικού σας e-mail μαζί με την αίτηση συμμετοχής στο info@doxato.gr .
β)Ταχυδρομικά :
Μπορείτε να υποβάλετε τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή CD ή εκτυπωμένες ταχυδρομικά στη Διεύθυνση :
Δήμος Δοξάτου
Κ. Καραμανλή 30
Τ.Κ 66300
Δράμα. (Για το Διαγωνισμό Φωτογραφίας)
γ)Με επίσκεψη:
Στο Δήμο Δοξάτου (Κ.Καραμανλή 30-Δοξάτο)
Τηλ: 25210-66060
ή
Στα Γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ (Πρώην Α.Δ.Ε.Δ.- Πηγές)
Τηλ: 25210-69528

13. Σε περίπτωση που υποβάλετε τις φωτογραφίες σε φυσική μορφή (εκτυπωμένες) να έχουν μέγεθος 20χ30.

ΕΠΑΘΛΑ

Πρώτος νικητής :Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 500 €

Δεύτερος νικητής: Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 200 €

Τρίτος νικητής: Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 200 €

Καλή επιτυχία. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας.