.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θέση μόνιμου υπαλλήλου για τον Κώστα Δουβαλίδη στον Δήμο Δράμας

Θέση μόνιμου υπαλλήλου
για τον Κώστα Δουβαλίδη στον Δήμο Δράμας
Εθιμοτυπική επίσκεψη Δουβαλίδη και εκπροσώπων
του ΣΚΑ Δράμας στον Δήμαρχο
 DSC02120
Της Σουζάνας Θεοδωρίδου
 
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, πραγματοποίησαν χθες το πρωί, ο πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης, συνοδευόμενος από τον προπονητή του κ. Μπάμπη Σδρόλα, και εκπροσώπους του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας (ΣΚΑΔ).

ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠ 2016 - ΩΡΑ 20:30

ΠΗΓΗ: http://neadoxatou.blogspot.gr/2016/08/blog-post_31.html


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΜΕ 1-2 !

Ολλανδία - Ελλάδα 1-2

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018, η Εθνική Ελλάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και επικράτησε με 2-1 της Ολλανδίας στο "Phillips Stadion", παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Γιαννιώτας τα "χρυσά" γκολ. Πρώτη νίκη στην ιστορία απέναντι στους "οράνιε".

Η εικόνα του αγώνα

Η αναμέτρηση με την Ολλανδία ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τονΜίκαελ Σκίμπε να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο Γερμανός τεχνικός τοποθέτησε τον Χοσέ Χολέμπας στη θέση του αριστερού χαφ, με τον Πέτρο Μάνταλο να επιλέγεται για τα δεξιά και τον Κώστα Φορτούνη να κινείται κοντά στον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου. Οι "οράνιε" μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν πρόβλημα στην κυκλοφορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Όμως, τα σουτ των Σνάιντερ (8') και Βαϊνάλντουμ (13') δεν ανησύχησαν τον Ορέστη Καρνέζη. Τελικά, ένα λεπτό αργότερα, ο μέσος της Λίβερπουλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με κοντινή προβολή, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γιάνσεν.