.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ : 0-4 - 9η ΑΓ. - Β' ΚΑΤ. - Α΄ΟΜΙΛΟΣ - 27 ΝΟΕ 2016



Χωρίς δυσκολίες οι Φίλιπποι επικράτησαν εκτός έδρας επί της Αδριανής με 0-4 την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές..

Τα γκολ πέτυχαν οι : Κωνσταντινίδης (2) - Χριστοφορίδης - Αποστολίδης.


Οι Onirama στην Ονειρούπολη Δράμας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 !

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/oneiroupoli.dramas.7?hc_ref=NEWSFEED

Ονειρούπολη Δράμας στην τοποθεσία Ονειρούπολη Δράμας - Το χωριό του Άη Βασίλη.
10 ώρεςΔράμα
Οι Onirama στην Ονειρούπολη Δράμας!
Λευκός καπνός από το σπιτάκι του Αη Βασίλη, όπου γινόταν η σύσκεψη για το μουσικό συγκρότημα που θα απογειώσει τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, όσων τυχερών θα βρεθούν στον ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, στην Ονειρούπολη της Δράμας.
Ο Αη Βασίλης, μετά από ώρες προσεκτικής ακρόασης, επέλεξε τους αγαπημένους μας Onirama για να ταξιδέψουν στη Δράμα και να προσφέρουν μία εκπληκτική μουσική συναυλία.
Το μήνυμα μεταφέρθηκε από τα ξωτικά στους Onirama και η αντίδραση ήταν άμεση. Το τι ακριβώς είπαν θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Και μη ξεχνάτε: Τα ξωτικά του Αη Βασίλη μαζί με τα ξωτικά της Δράμας ετοίμασαν για 37 ολόκληρες ημέρες δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δράσεις και παιχνίδια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Και για να μην παραπονιούνται οι λίγο μεγαλύτεροι, το μουσικό πρόγραμμα των συναυλιών υπόσχεται ατελείωτη, ενέργεια, κέφι, ρυθμό και υπέροχες μελωδίες.
Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων ξεκινά στην «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη» και σας περιμένει όλους, προκειμένου να ζωντανέψουμε όλοι μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων.
Η Ονειρούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017.
#oneiroupolidramas
www.oneiroupoli.gr
Onirama στην Ονειρούπολη Δράμας Λευκός καπνός από το σπιτάκι του Άη Βασίλη, όπου γινόταν η σύσκεψη για το μουσικό συγκρότημα που θα…
YOUTUBE.COM
Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Η δήλωση του Γιάννη Μπύρου για την πρόσληψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα

Η δήλωση του Γιάννη Μπύρου για την πρόσληψη του Παναγιώτη Τζαναβάρα

Αναφερόμενος στο θέμα της πρόσληψης του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο μεγαλοχορηγός της Δόξας Γιάννης Μπύρος δήλωσε:
«Ξεκινάμε από σήμερα να διορθώσουμε ότι δεν είναι καλό για την ομάδα.  Για μένα είναι σαν να ξεκινάμε ουσιαστικά από την αρχή. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα όπου φάνηκε ότι η ομάδα μας έχει προβλήματα. Η δουλειά μας είναι να τα διορθώνουμε.