.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΔΟΞΑΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΦΕ ΓΩΝΙΑ ΛΑΠΑΣ 8 ΜΑΙ 2017

ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΕΛΕΤΣΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ" (ΗΛ. ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ) ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ - ΦΩΤΟ - 9 ΜΑΙ 2017

Η φωτογραφία (με την απαραίτητη επεξεργασία φυσικά..) τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι στην ταβέρνα "Μπορμπόκης", του Ηλία Κωνσταντινίδη, που ξεκίνησε τη λειτουργία της εδώ και λίγο καιρό (τα "Δοξατινά Νέα" εύχονται ολόψυχα καλές δουλειές!).

Ο κ. Δήμος Μυτελέτσης (ο κύριος που κάθεται, για όσους δεν τον γνωρίζουν) καθόταν κάτω από πολλές, παλιές, όμορφες φωτογραφίες από το Δοξάτο, μια εκ των οποίων απεικόνιζε τον ίδιο, προφανώς αρκετά χρόνια πριν, όταν ο ίδιος ήταν ο μαγαζάτορας του καταστήματος !

Στην παλιά φωτογραφία, ο κ. Δήμος είχε ισορροπήσει ένα μπουκάλι πάνω στο κεφάλι του, και σήμερα, μόνος του, πόζαρε με ένα ποτήρι στο κεφάλι!

Δίπλα του, ο κ. Μιχάλης Παπαμιχαήλ, και αυτός πρώην καταστηματάρχης (καφενείο ΑΛΣ) .

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! 7 ΜΑΙΟΥ 2017




Βίντεο του Γ. Καραβελίδη.



Ο στόχος επιτεύχθηκε! Κατάκτηση του πρωταθλήματος - Άμεση επιστροφή των Φιλίππων Δοξάτου στην "μεγάλη" κατηγορία του νομού μας, εκεί που ανήκει !

Σαν "τρένο", η ομάδα του κ. Περσιανλή,
χωρίς να ηττηθεί πουθενά, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα και μαζί με την επίσης ιστορική ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων του χρόνου θα αγωνίζονται στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας. Από τον άλλο όμιλο της Β΄κατηγορίας ανέρχονται η Καλή Βρύση και η Αλιστράτη, δύο ομάδες που πολλά χρόνια είχαν να αγωνισθούν στα "σαλόνια" της Α' Δράμας και φυσικά αξίζουν και στους δύο συλλόγους πολλά συγχαρητήρια για την άνοδό τους.