.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦ. "ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ" 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..


Ξεφυλλίζοντας το προσωπικό μου αρχείο, βρήκα ένα απόκομμα από την εφημερίδα "Χρονικά της Δράμας" με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2004..

Αν και ποτέ δεν υπήρξα ενεργό μέλος του Ιππικού Συλλόγου, ως Δοξατινός το θεωρώ αδιανόητο να μην παρακολουθήσω τις ιπποδρομίες της 2ας Μαΐου. Όπως άλλωστε οι περισσότεροι Δοξατινοί, εδώ και πολλά - πολλά χρόνια.. Και όχι μόνο βέβαια από το Δοξάτο, αλλά από όλη την ευρύτερη περιοχή έρχονται επισκέπτες κάθε χρόνο για τις ιπποδρομίες που διοργανώνονται εδώ στο Δοξάτο..

Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα ευφυής για να κατανοεί πως ο Ιππικός Σύλλογος θα έπρεπε να είναι η "ναυαρχίδα" των συλλόγων του Δοξάτου. Σε όλο το νομό Δράμας δεν υπάρχει άλλος Ιππικός Σύλλογος. Και ο Ιππικός Σύλλογος του Δοξάτου είναι ευρύτερα γνωστός σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Και όχι μόνο..

Θα μπορούσε να ήταν πραγματικά "μοχλός ανάπτυξης" για το Δοξάτο, αλλά και για τον ευρύτερο Δήμο Δοξάτου.. Στο δημοσίευμα που αναρτώ, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες ιδέες του τότε Δημάρχου Δοξάτου κ. Ν. Παπαδόπουλου.. Μέχρι τώρα, από εκείνη την εποχή, αν και έγιναν αρκετά πράγματα στον χώρο του ιπποδρόμου(νέοι στάβλοι, αίθουσα - εντευκτήριο, ημικυκλική διαδρομή για τους αγώνες` ας με συγχωρέσουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου αν ξεχνάω κάποια έργα που πιθανώς να έγιναν ακόμη..), σίγουρα δεν έγιναν όλα όσα οραματιζόταν ο τότε Δήμαρχος, αλλά και οι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με τον Ιππικό.. Ποτέ δεν είναι αργά όμως!