.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ! 0-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΦΕΑ !




Με δύο γκολ του εξαιρετικού Γιώργου Πολυχρονίδη, ένα στο 1ο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, οι Φίλιπποι πήραν την πρόκριση με 0-2 μέσα στη Χωριστή, αντιμετωπίζοντας έναν σπουδαίο αντίπαλο, παρουσία πολλών θεατών, φίλων και των δύο ομάδων αλλά και αρκετών ουδέτερων, που ήρθαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες του νομού Δράμας.

Δυστυχώς, τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην βιντεοκάμερά μου, και έτσι δεν έχω στη διάθεση μου αναλυτικά στοιχεία του αγώνα και φάσεις, αλλά στο γήπεδο υπήρχε κάμερα από το Σταρ Δράμας και θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε έναν δυνατό αγώνα, με μεγάλο πείσμα και δύναμη και από τις δύο ομάδες (και κάποιες φορές τα μαρκαρίσματα ήταν στο όριο των αντιαθλητικών) χωρίς σπουδαίο θέαμα, αφού ήταν εμφανής η θέληση και των δύο ομάδων για να πάρουν το "εισιτήριο" της πρόκρισης, προσέχοντας αρκετά τις άμυνές τους ..

Μια μικρή ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων, χωρίς να υπάρξει συνέχεια αφού καταλυτική ήταν η παρουσία δύο αστυνομικών από το Α.Τ. Δοξάτου, αλλά και των ψυχραιμότερων που ήταν περισσότεροι από τους θερμοκέφαλους...

Πολλά "μπράβο" λοιπόν αξίζουν στα "λιοντάρια" του κ. Γιάννη Τσεβρετζή για τη σπουδαία πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Δράμας !

Περισσότερα για τον αγώνα σε επόμενη ανάρτηση.