.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 3-4 (0-0 Κ.Δ. & ΠΑΡ. - 3-4 ΠΕΝ.) ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΟΚΤΩ" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ




Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι οι Φίλιπποι Δοξάτου, παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων, στάθηκαν πιο τυχεροί από τον γηπεδούχο Άρη Φτελιάς στην διαδικασία των πέναλτι και πήραν την πρόκριση στους "οκτώ" του Κυπέλλου Δράμας.

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, με πιο σημαντική τη διπλή ευκαιρία με τον Πολυχρονίδη στο 1ο ημίχρονο της παράτασης, ο οποίος δεν κατάφερε, αρχικά με πλασέ και στη συνέχεια με κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής σχεδόν, να σκοράρει..

Από την άλλη, η Φτελιά έχασε μια ευκαιρία με τη λήξη της παράτασης, όταν ένας επιθετικός της είχε μια πολύ καλή έμπνευση, να κάνει "ψαλιδάκι" ενώ είχε πλάτη στην εστία του Παπαδόπουλου, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Εάν έμπαινε γκολ, πιστεύω πως δύσκολα θα βλέπαμε ωραιότερο σε όλη την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο στο νομό μας..

Το Δοξάτο διαμαρτύρεται κυρίως για δύο φάσεις, η πρώτη στην αρχή του αγώνα για πέναλτι που δεν δόθηκε και η άλλη προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου όταν σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Κων/νίδη δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα αλλά μόνο κίτρινη. Οι γηπεδούχοι "φωνάζουν" για κάποιες περιπτώσεις που καταλογίστηκαν σε θέση  οφσάϊντ επιθετικοί της ενώ υπήρχαν καλές προϋποθέσεις για να σκοράρουν (ακυρώθηκε και ένα γκολ)..

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά με "πρόδωσε" η μπαταρία της βιντεοκάμερας και δεν έχω καταγράψει όλα τα πέναλτι...

Περισσότερα για τον αγώνα, καθώς και κάποια βιντεάκια, σε επόμενη ανάρτηση.

Τα άλλα αποτελέσματα της Δ' φάσης του Κυπέλλου Δράμας από την ιστοσελίδα www.draminaspor.gr:


Αγ. Αθανασιος-Γραμμενη 4-1 παρ. (1-1 κ.α.) τελικό

Νευροκοπι-Δοξα Κ20 4-0 τελικό

Αμπελοκηποι-Καλαμωνας 4-1  τελικό

Μικροπολη-Καλαμπακι 5-4 πεν. (2-2 κ.α. & παρατ.) τελικό 

Μοναστηρακι-Χωριστη 2-4  παρ. (2-2 κ.α.) τελικο 

Ξηροποταμος-Αλιστρατη 4-2 πεν. (2-2 κ.α. & παρατ.) τελικό 


Κουδουνια-Καλλιφυτος 1-3 τελικο

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 28ης ΣΕΠ 2013 ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Ευχαριστώ θερμά, για άλλη μια φορά, τον καλό φίλο των "Δοξατινών Νέων" Γιώργο Καραβελίδη για την παραχώρηση του υλικού.