.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών ληστείας σε τράπεζα .Δευτέρα, 25/07/2011 .Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (25-07-2011) το πρωί, στο Καλαμπάκι Δράμας, πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία, σε τραπεζικό υποκατάστημα.
Ειδικότερα, ο ένας εκ των δύο δραστών φορώντας κουκούλα (full face), εισήλθε στο τραπεζικό υποκατάστημα και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο τοποθέτησε σε πλαστική σακούλα. Την ίδια στιγμή ο δεύτερος δράστης, φορώντας καπέλο (τύπου τζόκεϊ) και ένα μαύρο κασκόλ, με το οποίο κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ανέμενε στην είσοδο του τραπεζικού υποκαταστήματος, κρατώντας όπλο (πιθανόν κοντόκαννη καραμπίνα).

Στην συνέχεια οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, καθώς επίσης και οι δυνάμεις γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων (Α.Δ. Καβάλας και Α.Δ. Σερρών). Επίσης συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, οι οποίες πραγματοποιούν ελέγχους σε κομβικά σημεία, για τον εντοπισμό των δραστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8160:-2-&catid=86:header&Itemid=126
..